reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Acer B326HK: 32" panel IPS se 4K

7.11.2014, Jan Vítek, aktualita
Acer B326HK: 32" panel IPS se 4K
Společnost Acer ohlásila rozšíření své monitorové řady B6 Specialty o nový model B326HK. Určen je pro náročné uživatele, kteří ocení jeho velkou 32" úhlopříčku, technologii IPS a rozlišení 4K.
Acer B326HK je tedy velký monitor s panelem IPS a rozlišením 3840 x 2160 pixelů, který je dle svého výrobce určen především pro fotografy, editory či designéry. Prostě všechny, kteří potřebují velkou pracovní plochu se slušným zpracováním barev.





Tato novinka tak poskytne široké úhly pohledu, a to 178 ° v obou směrech, její barvy dokáží stoprocentně pokrýt prostor sRGB a pak tu jsou různé firemní technologie, jako je Acer ColourPlus. Ta má poskytnout ostřejší obraz a lepší barvy, přičemž ty můžeme sami ovlivnit pomocí šestiosého nezávislého nastavení. Funkce Super Sharpness má posloužit k optimalizaci obrazu s nižším rozlišením, než je to nativní, aby nebyl zkreslený. Vybrat si můžeme také model B326HK kalibrovaný přímo v továrně (Delta < 2).





Acer se také chlubí ergonomickou konstrukcí, ale pod tím se skrývá nastavitelný stojan, který je u takovéhoto modelu samozřejmost. Můžeme tak nastavit monitor na výšku v rozmezí 150 mm, upravit náklon o 25°směrem nahoru nebo o 5° směrem dolů, anebo natočení o 60° doleva či doprava. A aby se na displeji neobjevovaly odlesky, byl pokrytý antireflexní vrstvou.

Co se týče rozhraní, najdeme tu DisplayPort, MiniDisplayPort, HDMI a Dual-link DVI, stejně jako čtyři USB 3.0 porty. K nim můžeme připojit třeba telefon, který bude dobíjen i z vypnutého monitoru.

Monitor B326HK je u nás již k dispozici za cenu 24 990 Kč s daní.

Zdroj: TZ Acer


reklama