reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AeroCool představil Full Tower série GT-S

8.7.2013, Jan Vítek, aktualita
AeroCool představil Full Tower série GT-S
Ve dvou barevných verzích přijde na trh nový Full Tower GT-S Black Edition od společnosti AeroCool. Ta je známá tím, že její počítačové skříně mají poněkud divočejší design, čemuž odpovídají i tyto nové produkty. AeroCool GT-S přijde tedy...
Ve dvou barevných verzích přijde na trh nový Full Tower GT-S Black Edition od společnosti AeroCool. Ta je známá tím, že její počítačové skříně mají poněkud divočejší design, čemuž odpovídají i tyto nové produkty.





AeroCool GT-S přijde tedy ve dvou verzích, a to v černé s červeným interiérem a bílé s modrým interiérem. Představeny byly poprvé na letošním Computexu, kde se mohli zájemci dozvědět, že budou vyráběny z 1,2 mm tlusté oceli SECC a plastu ABS, což dává tušit, že konstrukce bude velmi odolná a tuhá, ale také pořádně těžká. Pro její chlazení jsou připraveny 140mm nebo i 230mm ventilátory v bočnici, dále až 230mm nahoře, zadní 120mm a spodní 140mm. Vepředu je již před vysouvacím panelem také připraven jeden velký ventilátor.





Pod dvířky v předním panelu se ukrývá pět 5,25" pozic a dovnitř se pak vměstná až sedm 3,5" disků a také základní deska formátu XL-ATX, Flex-ATX, SSI-CEB, E-ATX nebo samozřejmě i klasického ATX s až deseti sloty. Grafické karty mohou být dlouhé až 333 mm a procesorový chladič až 185 mm vysoký. Přední panel pak nabídne po dvou USB 3.0 a 2.0 a HD audio a celkové rozměry skířně jsou 255 x 640 x 560 mm (Š x V x H).





Cenu ani dostupnost jsme se nedozvěděli.

Zdroj: techPowerUp
reklama