reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Aerocool Xpredator Cube: barevné herní skříně pro malé desky

2.10.2014, Jan Vítek, aktualita
Aerocool Xpredator Cube: barevné herní skříně pro malé desky
Aerocool zařadil do své nabídky novou herní skříň Xpredator Cube, která je určena pro základní desky formátu Mini ITX nebo Micro ATX. Jedná se o herní skříň, jež bude k dostání ve čtyřech barevných provedeních.
Aerocool Xpredator Cube si budeme moci zakoupit v červené, černé, oranžové a bílé barvě. Jedná se o menší verzi dle výrobce populární série Xpredator, která přichází na trh s rozměry 280 x 418 x 412 mm a integrovaným bočním plexisklem.





Uvnitř je skříň rozdělena na dvě patra a v horním máme jako obvykle tray (zde odnímatelný) pro základní desku a záslepky pro až čtyři karty. Ve spodní části je zase místo na ATX zdroj a také šachta pro tři pevné disky nebo SSD. Další dvě SSD můžeme nainstalovat pod 5,25" šachtu určenou optické mechanice plné velikosti.





Vzduchový chladič procesoru může mít na výšku až 187 mm a karty mohou být dlouhé až 320 mm. Pokud však demontujeme přední ventilátor, vejdou se dovnitř až 345 mm dlouhé karty. Co se týče chlazení, pak tato skříň poskytne velmi slušné možnosti. Máme tu jeden velký 200mm ventilátor vepředu, který se točí na 800 RPM (53,4 CFM, 26,5 dBA) a pak tu máme vzadu dole jeden 140mm ventilátor na 1200 RPM (59,5 CFM, 27,6 dBA) plus jednu další pozici za deskou.

Zdroj má k dispozici magneticky přichycený prachový filtr, otvory pro hadičky vodního chlazení, gumové tlumiče vibrací pro pevné disky a zdroj a přední panel je vybavený dvěma porty USB 3.0, konektory pro sluchátka a mikrofon a také regulátorem otáček ventilátorů, který snese zátěž až 15 wattů. Nakonec Aerocool zmiňuje, že Xpredator Cube byla postavena z "robustní 0,7mm oceli", což je tak trochu oxymoron, ale u takto malé skříně s vnitřní přepážkou to bude stačit. Doporučená cena skříně je 125,90 USD bez daně (u nás cca 2250 Kč) a dostupnost byla naplánována již na tento týden.

Zdroj: TZ Aerocool
reklama