reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Alienware osadí notebooky 320GB pevnými disky společnosti Samsung

21.9.2007, Marek Štelčík, aktualita
Alienware osadí notebooky 320GB pevnými disky společnosti Samsung
Společnost Alienware právě nyní udělala dostupnou novou konfiguraci svých herních notebooků. Ty totiž nyní nabídnou nově konfiguraci větších disků z dílen společnosti Samsung. Konkrétně budete moci použít jeden či dva tyto pevné disky, které...
Společnost Alienware právě nyní udělala dostupnou novou konfiguraci svých herních notebooků. Ty totiž nyní nabídnou nově konfiguraci větších disků z dílen společnosti Samsung. Konkrétně budete moci použít jeden či dva tyto pevné disky, které nabízí kapacitu 320GB, což dá v součtu až případných 640GB skladovacího prostoru. Konfigurace v tomto druhém případu bude možná v RAID 1 a RAID 0. Nové pevné disky budete moci využít v herních noteboocích Area-51 m9750 a Aurora m9700 se 17“ displejem. Navíc pro model Area 51-m5500 byla také přidána možnost použití tohoto pevného disku, ale pouze v jednodiskové konfiguraci.



Tento zmíněný model notebooku nabízí svým uživatelům 15,4“ displej. Zajímavé je také to, že Area-51 m9750 nabízí jako první herní notebook u společnosti možnost použít i dva 64GB SSD disky, takže například nyní můžete sáhnout po mocné konfiguraci jednoho 64GB SSD a jednoho 320GB pevného disku společnosti Samsung. Na Vás tedy pak bude, jak plánujete zvolit poměr výkon a skladovací kapacita. Nutno dodat, že 640GB je pro běžné uživatele opravdu dostačující kapacita a notebooky tak poslouží jako multimediální centra s velkým skladovacím prostorem. Konfigurovat můžete na stránkách společnosti Alienware. Cena se bude odvíjet od zvoleného notebooku a samotné hardwarové konfigurace.

Zdroj: Laptoplogic
reklama