reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Amazon nabízí neomezené cloudové úložiště

27.3.2015, Jan Pánek, aktualita
Amazon nabízí neomezené cloudové úložiště
Amazon právě zveřejnil možnost neomezeného úložného prostoru ve svých cloudových úložištích. Sice to nebude zadarmo, ale nebude to stát ani přespříliš velké peníze. Nabízí také podobnou službu pro úschovu fotek.
Cloudová úložiště se stávají čím dál tím populárnějšími. Na trhu můžeme nalézt třeba Microsoft, Google, Dropbox a spoustu menších společností, mezi nimiž probíhá konkurenční boj, který se teď snaží vyhrát Amazon.

Přestavil totiž službu neomezeného úložiště za 59,99 dolarů (asi 1 500 Kč) na jeden rok. To ale není jediná služba, kterou představil, ještě totiž ukázal speciální službu pro uskladnění fotek, a to také v neomezeném množství. Zde je již cena nižší, a to 11,99 dolarů (300 Kč) na rok. Ale pokud jsme předplatitelem Prime, nemusíte nic platit. Služba také zahrnuje 5 GB prostoru pro jakákoliv jiná data než fotky.




"Většina lidí si fotky z dovolených, oslav narozenin a jiných důležitých událostí ukládá na několik různých zařízení. A ani v tom případě neví, kolik GB potřebují, aby si to všechno zálohovali. S dvěma novými plány, které jsme dnes představili, se zákazníci nemusí bát o velikost úložiště - teď si mohou dovolit řešení k zálohování a uschování svých fotek, videa, hudby a souborů na jediném místě," řekl Josh Petersen, ředitel Cloud Drive u Amazonu.

Nato nabídka už je dostupná. Také je zde možnost vyzkoušet si neomezené úložiště na 3 měsíce zdarma. Služba od Amazonu je zajímavá, ale aby byla zcela využitelná, bylo by vhodné, aby operátoři umožnili neomezený FUP za slušnou cenu, protože každý chce mít přístupná svá data ze všech svých zařízení.

Zdroj: betanews.com
reklama