reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD Radeon Software 16.5.2 Beta akorát včas pro Doom

13.5.2016, Jan Vítek, aktualita
AMD Radeon Software 16.5.2 Beta akorát včas pro Doom
Grafická divize společnosti AMD přichází s novými ovladači Radeon Software 16.5.2 Beta, které přichází akorát včas na to, abyste je mohli nainstalovat ještě před aktivaci nového Doomu. Ten totiž bude už dnes vypuštěn na trh.
AMD Radeon Software Crimson Edition 16.5.2 Beta je k dispozici na obvyklém místě pro Windows 7, 8.1 a 10 (32 a 64bit), takže si můžete tyto ovladače ihned stáhnout a nainstalovat. AMD myslelo především na podporu nového Doomu, na nějž jsou nové ovladače optimalizované, přičemž k dispozici je také profil pro CrossFire, aby mohli uživatelé s více kartami využít jejich sílu. Vedle toho mělo AMD opravit řadu chyb spojených s ovladači 16.5.2, ovšem řada z nich tu zůstala.





Jde o druhé ovladače, které AMD v tomto měsíci vypustilo do světa. Dříve to byly 16.5.1, které se zaměřily na hru Forza 6 a nyní je to Doom. Krom toho, že 16.5.2 jsou na něj optimalizovány a obsahují profil pro CrossFire, však nevíme žádné další podrobnosti o tom, jaké optimalizace tu konkrétně jsou.

Co se týče opravených chyb, těch je celkem jedenáct a týkají se spíše samotného softwaru Crimson než her či aplikací, jež na ovladače spoléhají. Pár jich tu ale je a jde o opravy chyb v hrách Hitman, League of Legends a Star Wars: Battlefront. Mezi známé a dosud neopravené chyby patří stále problematický CrossFire ve hrách The Witcher 3: Wild Hunt, Call of Duty: Advanced Warfare a Fallout 4 a pak je tu poblikávací obraz ve Forza 6 se zapnutým Freesync. Více si o nových ovladačích můžete přečíst na stránkách AMD.

Zdroj: TZ AMD
reklama