reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Aplikace Pip-Boy pro Fallout 4 je již k dispozici

5.11.2015, Jan Vítek, aktualita
Aplikace Pip-Boy pro Fallout 4 je již k dispozici
Pokud se celou nedočkavostí třesete na nový Fallout s pořadovým číslem 4, který dorazí již za několik málo dní, můžete se mezitím alespoň podívat na aplikaci "Pip-Boy" pro mobilní zařízení, kterou bude možné při hraní využít.
Fallout 4 bude vypuštěn do světa již za pět dní, tedy 10. listopadu, a tak není divu, že příslušná aplikace je již k dispozici. Můžete ji najít na Google Play Store, App Store pro iOS a dle uživatelů na Reddit je také už k dispozici pro platformu Windows Phone. Aplikace se zatím ještě k počítači či konzolím PS4 a Xbox One nepřipojí, na to budeme potřebovat samotnou hru, ale můžete ji prozkoumat alespoň v demo režimu.





K čemu tedy poslouží? Především budeme mít odkudkoliv přístup ke svým statistikám, které se týkají schopností herní postavy včetně perků. Vedle toho tu bude inventář, čili seznam věcí, které má postava u sebe. Ty budou rozděleny dle svého typu. Pak tu je záložka Data s různými informacemi, tedy všeobecné statistiky, aktuální questy, atd. Dle mého názoru nejužitečnějším pomocníkem bude mapa, kterou si můžeme na displeji prohlížet a identifikovat blízké objekty. Nakonec budeme moci poslouchat herní rádia a ve chvílích nudy si zahrát jednu z dostupných Holotape Games. Zatím je dostupná jen jedna a jde o jednoduchou hříčku ve stylu automatovek 80. let. Celá aplikace má jednoduchou grafiku v různých odstínech zelené. S jinou barvou se opravdu nesetkáme, a to ani na mapě či ve hrách.





V posledních dnech unikly na světlo světa nové screenshoty ze hry a další informace, které vzbudily velký zájem u nedočkavých uživatelů. Ti začali Peta Hinese (viceprezident Bethesdy) bombardovat otázkami a někteří požadovali i okamžité uvolnění hry na trh. Pete přirozeně odmítl uniklé obrázky komentovat a jistě sám bude moc rád, až hra příští úterý konečně vyjde.

Zdroj: wccftech
reklama