reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus uvádí dobře vybavenou desku Maximus VI Formula Z87

29.7.2013, Jan Vítek, aktualita
Asus uvádí dobře vybavenou desku Maximus VI Formula Z87
Společnost Asus přišla se základní deskou Maximus VI Formula Z87 Gaming Motherboard, která se stává součástí rodiny Republic of Gamers a určena je pro nejnovější procesory Intel do socketu LGA 1150. Asus ji vybavil různými funkcemi, jaké...
Společnost Asus přišla se základní deskou Maximus VI Formula Z87 Gaming Motherboard, která se stává součástí rodiny Republic of Gamers a určena je pro nejnovější procesory Intel do socketu LGA 1150. Asus ji vybavil různými funkcemi, jaké bychom od produktu řady RoG očekávali, takže tu máme známé plastové "brnění" pro efektivnější odvod tepla (na zadní straně je ale SECC plech), audio SupremeFX Formula s 600ohmovým sluchátkovým zesilovačem a také katu mini-PCIe Combo II s dvoupásmovým rozhraním 802.11ac Wi-Fi a Bluetooth 4.0. To také doplňuje technologie Extreme Engine DIGi+ III pro stabilní napájení procesoru.






Deska je založena na čipové sadě Intel Z87 Express, takže s požehnáním Intelu bude podporovat přetaktování procesorů řady K, dále tu máme čtyři sloty pro paměti DDR3-3100 s kapacitou až 32 GB, tři sloty PCI Express 3.0 x16 s podporou SLI a CrossFireX a stejně tolik slotů PCI Express 2.0 x1.

Mezi další rozhraní pak patří DisplayPort/HDMI (až 4K x 2K Ultra HD), deset portů SATA 6 Gbps, osm portů USB 3.0 i 2.0, gigabitový Ethernet řešení čipem od Intelu (+ ROG GameFirst II) a pak můžeme využít také Sonic Radar V a Asus OC Panel.

Zdroj: TZ Asus
reklama