reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus uvádí základní desku P8C WS pro pracovní stanice

24.7.2012, Jan Vítek, aktualita
Asus uvádí základní desku P8C WS pro pracovní stanice
Společnost Asus si připravila novou základní desku pro pracovní stanice, která je vybavena čipovou sadou Intel C216 a dostala označení P8C WS. Určena je pro procesory Intel Core i3 druhé a třetí generace pro socket LGA 1155, ale také pro...
Společnost Asus si připravila novou základní desku pro pracovní stanice, která je vybavena čipovou sadou Intel C216 a dostala označení P8C WS. Určena je pro procesory Intel Core i3 druhé a třetí generace pro socket LGA 1155, ale také pro procesory Intel Xeon E3-1200/12x5 v2.





Asus P8C WS se může pochlubit certifikací ISV (Independent Software Vendor), díky čemuž má bez problémů pracovat s aplikacemi jako AutoDesk AutoCAD 2013 a Inventor 2012 a poradí si s paměťmi ECC i normálními bez ECC typu DDR3

Dále na ní najdeme čtyři porty USB 3.0, z toho dva na headeru, který předchozí verze P8B WS neměla. K tomu má také technologii Asus USB 3.0 Boost s podporou protokolu UASP (USB-Attached SCSI Protocol) a slibem zvýšení propustnosti rozhraní až o 70 %. Na zadním panelu také najdeme dva RJ-45 gigabitového Ethernetu s řešením od Intelu (82574L s certifikací od VMware) podporujícím funkci teaming a toleranci chyb.

Nakonec výrobce hovoří o stejné záruce kvality jako u modelů P9X79 WS, Z9PE-D8 WS a Z8Z77 WS, díky čemuž je možné desku provozovat nepřetržitě s garantovanou podporou po 24 měsíců a službou Advanced Replacement Service. Ta má zaručit jednodušší a rychlejší vyřízení reklamace. Záruka vztahující se i na tuto službu je tříletá.

Zdroj: TZ Asus
reklama