reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus uvedl nová serverová řešení

25.6.2009, Jan Vítek, aktualita
Asus uvedl nová serverová řešení
Společnost Asus představila tři nové produkty z oblasti serverových řešení, které jsou určeny pro malé kanceláře a firmy. Jednak je to základní deska P6T7 WS SuperComputer, pak server ASUS RS700D-E6 Duo Nodes 1U a ASUS Z8NA-D6 – první nízkoprofilová...
Společnost Asus představila tři nové produkty z oblasti serverových řešení, které jsou určeny pro malé kanceláře a firmy. Jednak je to základní deska P6T7 WS SuperComputer, pak server ASUS RS700D-E6 Duo Nodes 1U a ASUS Z8NA-D6 – první nízkoprofilová dvouprocesorová základní deska pro servery a pracovní stanice.



ASUS P6T7 WS SuperComputer nabízí 7 slotů PCIe 2.0 x16, je certifikována na NVIDIA Tesla s podporou až 3 těchto karet a jedné NVIDIA Quadro. Hodí se tedy především na výpočetně náročné úlohy.



Server ASUS RS700D-E6 Duo Nodes 1U dovoluje připojení nezávislých zdrojů a je určen pro aplikace HPC. Podporuje procesory Intel Xeon 5500 (architektura Nehalem), 4 + 4 za běhu vyměnitelné 2,5" disky SATA/SAS a dvou nezávislých napájecích zdrojů, což se hodí, pokud by jeden z nich hodlal selhat.



A nakonec základní deska ASUS Z8NA-D6 má dva sockety 1366 pro Nehalemy na formátu ATX 12 x 9,6 palců. Podporuje napájecí zdroje SSI i ATX, RAID 0, 1, 10 a 5 s Intel Matrix Storage a RAID 0, 1 a 10 od LSI MegaRAID pro Linux a windows. Dále tu je jeden PCIe 2.0 x16 a další sloty pro rozšiřující karty. Pokud tedy hledáte dvouprocesorovou základní desku pro pracovní stanice či servery, zde je možnost.

Zdroj: TZ ASUS
reklama