reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AXIS uvádí novou bezdrátovou kameru AXIS 211W

5.9.2007, Jan Vítek, aktualita
AXIS uvádí novou bezdrátovou kameru AXIS 211W
Švedská společnost AXIS, která je i u nás známá díky svým síťovým produktům, nyní přichází s novou bezdrátovou dohledovou kamerou AXIS 211W. Ta se připojuje přes rozhraní Wi-Fi a k tomu nabízí zabezpečení WPA/WPA2 a šifrování dat pomocí...
Švedská společnost AXIS, která je i u nás známá díky svým síťovým produktům, nyní přichází s novou bezdrátovou dohledovou kamerou AXIS 211W. Ta se připojuje přes rozhraní Wi-Fi a k tomu nabízí zabezpečení WPA/WPA2 a šifrování dat pomocí SSL. Dále je zde možnost obousměrného přenášení zvuku a také alarmový vstup.



Podporováno je IPv4 i novější IPv6, dále služba QoS - Quality of Service nebo také autentifikace 802.1X pro drátové i bezdrátové sítě. Ke kameře je samozřejmě dodávána standardní anténa, ovšem tu můžete vyměnit za jinou s vyšší ziskem. Vyměnit lze i objektiv s horizontálním úhlem záběru 27 - 67°. Maximální rozlišení činí 640 x 480 při 30 FPS a obraz se pak přenáší jak v Motion JPEG, tak v MPEG-4. Přístup ke kameře lze šifrovat pomocí HTTPS, dále můžete filtrovat IP adresy, využívat detekci pohybu nebo již zmíněný vstup pro alarm. Kamera využívá aplikační rozhraní AXIS VAPIX, prohlížeč AXIS Media Control a také spolupracuje s AXIS Camera Station.

Pokud hodláte využívat kameru ve venkovním prostředí, můžete si ji zakoupit v sadě AXIS 211W Outdoor Verso (kamera, anténa s vyšším ziskem a venkovní kryt). Více informací najdete ve zdroji zprávy.

Zdroj: Netcam
reklama