reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Battlefield 1: blíží se otevřená beta

16.8.2016, Jan Vítek, aktualita
Battlefield 1: blíží se otevřená beta
Electronic Arts a DICE se s dalším dílem Battlefieldu vrátí do minulosti, a to konkrétně do první světové války. Právě proto mluvíme o hře Battlefield 1, kterou si budeme moci již brzy vyzkoušet v podobě otevřené betaverze.
Společnost Electronic Arts tak už oznámila datum, kdy si budeme moci vyzkoušet betaverzi chystaného Battlefield 1, a to 31. srpen. Všichni, kdo o to budou mít zájem, si tak budou moci vyzkoušet ranou verzi této hry, a to po dobu, která ještě není známa. EA tak teprve stanoví, kdy tato možnost skončí. Nejspíše tak budou pružně reagovat na zájem lidí.





Ovšem i když jde o otevřenou betu, neznamená to, že každý, kdo si najednou na konci měsíce vzpomene, si zahraje. Nejdříve bude zapotřebí získat pozvánku s příslušným kódem, pro což musíte být 'Battlefield Insider'. Je tak třeba se na stránkách EA Games registrovat a volitelně souhlasit se zasíláním e-mailových zpráv upozorňujících na různé události, nové hry, služby, atd. Zadruhé je tu jistý termín, a to 21. srpen, do kterého byste měli tuto registraci provést, abyste opravdu včas získali potřebný kód. A nakonec bude ještě třeba si na stránkách pro insidery vybrat vaši herní platformu, což je také nutné udělat pro obdržení kódu.


A co nám chystaná beta nabídne? Zahrát si budeme moci na mapě Sinajské pouště, a to v různých bitvách. Jednak to budou souboje pěchoty v egyptských vesnicích, vzdušné souboje nad Středozemním mořem a celé bitvy v dunách severní Afriky. Těšit se také můžeme na "Behemoth", čili pancéřovaný vlak, jejž můžete zahlédnout v přiloženém videu.

Hráči si teké budou moci vybrat ze dvou režimů. Prvním je Conquest pro až 64 lidí, kteří budou bojovat o klíčové cíle pak tu je Rush pro 24 hráčů, kteří se rozdělí na útočníky a obránce telegrafické stanice.

Zdroj: Hexus.net

reklama