reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

BenQ uvádí 27" monitor pro CAD/CAM

2.9.2013, Jan Vítek, aktualita
BenQ uvádí 27" monitor pro CAD/CAM
Společnost BenQ si připravila nový 27" monitor BL2710PT, jenž je určen pro CAD/CAM aplikace. K tomu nabídne kromě své velké obrazovky s rozlišením 2560 x 1440 také speciální režim pro CAD/CAM, stoprocentní pokrytí barevného prostoru sRGB,...
Společnost BenQ si připravila nový 27" monitor BL2710PT, jenž je určen pro CAD/CAM aplikace. K tomu nabídne kromě své velké obrazovky s rozlišením 2560 x 1440 také speciální režim pro CAD/CAM, stoprocentní pokrytí barevného prostoru sRGB, Display Pilot Software a také technollogii Flicker-Free.





BenQ BL2710PT je založen na panelu typu AHVA, u nějž je možné kalibrovat barvy právě s využitím speciálního CAD/CAM módu a software Display Pilot zase umožní rychlé a jednoduché nastavení na obrazovce s využitím OSD.

Vedle toho tu je také funkce Auto Pivot pro automatické natočení obrazu dle orientace obrazovky a Desktop Partition pro zarovnání otevřených oken s aplikacemi. Technologie Flicker Free zase využívá „De-flickering Backlight Circuit Controller“ pro odstranění blikání na pozadí displeje.

Dále BenQ uvádí, že bezproblémové spojení monitoru s projektorem zajistí prezentační mód, stojan umožní nastavit výšku v rozsahu 150 mm, nechybí ani USB hub se dvěma porty 2.0 a stejně tolika 3.0 a pro použití více monitorů v jedné sestavě se bude hodit jejich tenký rámeček.

Model BL2710PT bude k dispozici od 2. poloviny září s doporučenou cenou 17990 kč s daní (resp. 699 euro).

Zdroj: TZ BenQ
reklama