reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Bethesda ukázala tři originální DLC pro Fallout 4

18.2.2016, Jan Vítek, aktualita
Bethesda ukázala tři originální DLC pro Fallout 4
Společnosat Bethesda Softworks prozradila, jaká rozšíření v podobě DLC si chystá pro svůj Fallout 4. Slibuje nám přitom vůbec největší přídavný obsah, který série Fallout kdy zažila, takže se na to podívejme.
V nabídce budou nové mise, nové vybavení i zbraně a především nové lokace, které mají být opravdu rozsáhlé. Konkrétně jde o tři DLC (Downloadable Content - stahovatelný obsah): Automatron, Wasteland Workshop a Far Harbor, které dorazí na trh v březnu, dubnu a květnu.





Bethesda přitom uvádí, že nepůjde pouze o další balíky misí, ale o rozšíření, která nabídnou svá specifika a dle toho byla stanovena také jejich cena, respektive dle množství práce, která na nich byla odvedena. Dle ceny by tedy měl být zdaleka nejzajímavější poslední kousek, Far Harbor. Ale vezmeme to popořadě. Nejdříve přijde tedy Automaton, který bude k dispozici od března za 10 dolarů. Jeho hlavní náplní bude lov hordy zlých robotů, z jejich částí si budeme moci tvořit svou armádu robotů. Slíbena je možnost využití stovek kombinací různých dílů a také zbrusu nová zbraň: "lightning chain gun".

Pak je tu nejlevnější Wasteland Workshop plánovaný na duben s cenou 5 USD. Díky tomuto rozšíření budeme moci tvořit pasti pro chytání různých příšerek toulajících se zničenou krajinou. Tato stvoření budeme moci zkrotit a využít třeba pro vzájemné souboje nebo pro boj proti ostatním usedlíkům.





A nakonec tedy přijde květnový Far Harbor s cenou 25 USD, z jehož screenshotu bychom ani nehádali, že půjde o DLC pro Fallout 4. Právě toto rozšíření má nabídnout vůbec nejrozsáhlejší novou krajinu, s níž Bethesda dle svých slov v nějakém DLC přišla. Půjde také o nové mise spojené s různými frakcemi, zkoumání nových usedlostí, dungeonů a zabíjení nových kreatur. Samotný Far Harbor má být záhadný ostrov vedle státu Maine, kde je radiace silnější než kde jinde, což tamní živočichy činí ještě bizarnější a brutálnější. Vládne tam také konflikt mezi androidy Synths, frakcí Children of Atom a starousedlíky.

Bethesda také prozradila, že "tvrdě pracuje" na sadě Creation Kit. Ta nám umožní tvořit a hrát vlastní modifikace. Vedle toho plánuje další aktualizace, které mají v případě konzolí zvětšit dohledovou vzdálenost. S příchodem nových DLC je také spojeno zvýšení ceny pro Fallout 4 Season Pass, a to z aktuálních 30 dolarů na 50. Do prvního března si ale stále budeme moci koupit aktuální Season Pass za starou cenu, což napovídá, že v ten den či krátce poté přijde na trh první zmíněné DLC.

Zdroj: Hexus.net
reklama