reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Beyond Good and Evil: další hra zdarma od Ubisoftu

6.10.2016, Jan Vítek, aktualita
Beyond Good and Evil: další hra zdarma od Ubisoftu
Vývojářské studio Ubisoft v rámci oslav svých třicetin nabízí své klasické hry zdarma a ještě v říjnu to bude titul Beyond Good and Evil. Ten tak nahradí závodní hru The Crew, která je doposud v nabídce, takže stále máte možnost ji získat.
Ubisoft začal hry zdarma nabízet v červnu, kdy padla volba na Prince of Persia: The Sands of Time, pak přišla řada na původní Splinter Cell, v srpnu jsme si mohli stáhnout Rayman Origins, aktuálně to je The Crew a od 12. října tuto závodní hru nahradí Beyond Good and Evil. Tuto hru vytvořil Michel Ancel (autor Raymana) jako akční 3D adventuru využívající mix mezi západní a japonské kresby. Hra vyšla v roce 2003 pro Windows a různé konzole a získala si veskrze pozitivní kritiky od recenzentů i zákazníků, kteří dodnes čekají na druhý díl. O tom se ví, že je ve vývoji již od roku 2008, ale práce na něm evidentně pokračují velice pomalu, neboť ani dnes není známo přibližné datum, kdy má přijít na trh. Michel Ancel si tak dává velice na čas.





Beyond Good and Evil se odehrává na planetě Hyllis, kde se odvíjí příběh mladé rebelantské reportérky Jade, která operuje především se svým fotoaparátem a pak také svou bojovou holí a odhaluje vládní konspiraci. Hra tak kombinuje boj, skrytou akci a logiku ve futuristickém cizím světě.





Aktuálně si můžete Beyond Good and Evil koupit za 5 eur na Steamu, nebo si ještě pár dní počkejte. Hra je k dispozici v několika jazykových verzích, kam patří angličtina, francouzština, němčina, italština, španělština a holandština. Více se dozvíte na stránkách Ubisoftu, kde se můžete také zaregistrovat do jejich klubu, což je základní předpoklad toho, abyste si mohli nabízené hry zdarma stahovat.

Zdroj: Ubisoft
reklama