reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Biostar A88MQ: dobře vybavená deska s FM2+

19.5.2014, Jan Vítek, aktualita
Biostar A88MQ: dobře vybavená deska s FM2+
Společnost Biostar si pro nás připravila malou základní desku formátu Micro ATX, která je určena pro APU řady Kaveri pro socket FM2+. Biostar nám pak také slibuje 6+ Experience, do čehož patří kvalitní audio, video nebo síť.
Biostar A88MQ je tedy základní deska formátu Micro ATX, která je vybavena socketem FM2+ a čipovou sadou AMD A88X, což je patrné už z jejího názvu. Podporuje tak moderní procesory či APU AMD A-Series a E2-Series a k tomu nabídne čtyři sloty DIMM pro až 64 GB paměti. Dále tu máme celkem šest portů SATA 6 Gbps a také jeden slot PCI Express x16, a tedy i podporu AMD Dual Graphics Technology.





Výrobce také mluví o 6+ Experience, do čehož se schová jednak Audio+ a jeho S/PDIF a True Blu-ray Audio, pak tu máme Video+ s HDMI 3D 1080p a Dual-Link DVI s podporou rozlišení až 2560 x 1600, Speed+ zahrnuje SmartSpeedLAN pro monitorování a nastavení sítě a Charger Booster má zajistit rychlejší nabíjení mobilních zařízení přes USB.





Pak ještě ve výčtu chybí Protection+, která chrání I/O porty před elektrostatickými výboji a USB Polyswitch jako pojistka USB portů. Pod Durability+ se schovává pětifázové napájení a slibované kvalitní komponenty jako low RDS(on) MOSFETy či kondenzátory s pevným dielektrikem a nakonec tu je DIY+ a jeho UEFI BIOS s BIO-Remote 2 pro počítače HTPC, Rapid Switch 2 pro rychlý restart systému a Rapid Debug 2 je LED indikátor značící případné chyby procesoru, paměti, SATA, atd.

Zdroj: techPowerUp
reklama