reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Biostar nabídne základní desku TZ77B pro Ivy Bridge

24.5.2012, Jan Vítek, aktualita
Biostar nabídne základní desku TZ77B pro Ivy Bridge
Společnost Biostar obohacuje svou nabídku základních desek o nový model TZ77B vybavený čipovou sadou Intel Z77 a určený pro procesory Ivy Bridge (a pochopitelně i starší Sandy Bridge). K dispozici je zde tedy socket LGA 1155 a k tomu čtyři...
Společnost Biostar obohacuje svou nabídku základních desek o nový model TZ77B vybavený čipovou sadou Intel Z77 a určený pro procesory Ivy Bridge (a pochopitelně i starší Sandy Bridge). K dispozici je zde tedy socket LGA 1155 a k tomu čtyři sloty DIMM pro DDR3 s kapacitou až 32 GB s možností je provozovat i na DDR3 2600/2400/2133/1866 MHz.





Dále tu máme dva porty SATA 6 Gbps, čtyři SATA 3 Gbps s podporou RAID 0/1/5/10 a také Intel Smart Response pro využití SSD jako cache. Co se týče portů USB, těch je zde šest typu USB 2.0 a netradiční počet tří USB 3.0. Gigabitové ethernetové rozhraní je zde založeno na čipu Realtek RTL8111E a 8kanálové audio na Realtek ALC892 s technologií Clean Tone 2, která má nabídnout odstup signálu od šumu 98 dB (platí pro OS Windows 7).

Porty PCI Express 3.0 x16 tu jsou dva s podporou SLI s CrossFireX a pak tu je po dvou kouscích PCI Express x1 a PCI. Další informace mluví o UEFI BIOSu s grafickým rozhraním, kondenzátorech s pevným dielektrikem, což je dnes už standard, 6fázovém napájení a také utilitě T-overclocker pro přetaktování systému v prostředí Windows.

BIOSTAR G.P.U (Green Power Utility) se postará o šetrnější provoz, BIO-Remote2 umožní ovládání PC pomocí mobilních zařízení s Androidem či iOS, BIO-Flasher a BIO-ReLife poslouží ke snadné aktualizaci BIOSu nakonec tu je Rapid Switch 2 a Rapid Debug 3 pro diagnostiku.

Zdroj: TZ Biostar
reklama