reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Blíží se speciální edice Witchera 3 jako hry roku

12.8.2016, Jan Vítek, aktualita
Blíží se speciální edice Witchera 3 jako hry roku
Herní titul The Witcher 3: Wild Hunt je veleúspěšné dílko z rukou polského CD Projekt RED, které také představuje hlavní titul, jenž se snaží bojovat proti DRM. Nyní se přiblížilo vypuštění zajímavé edice GOTY, čili Game of the Year.
Že si budeme moci pořídit The Witcher 3: Game of the Year Edition, to bylo potvrzeno již na začátku července, ale nyní máme potvrzeno datum, kdy tato edice přijde na trh. K této příležitosti se také objevilo na YouTube video, z nějž se dozvíme vše podstatné.


Co tedy získáme zakoupením edice GOTY třetího Zaklínače? Především to je "více než 150 hodin zábavy" v otevřeném světě této hry, kde se budeme pohybovat především jako profesionální zabiják monster Geralt z Rivie, ale to už je notoricky známé. Dle očekávání je součástí této edice rovněž datadisk Blood and Wine, kde máme odhalit "strašlivé tajemství" v nově přístupném malebném regionu Toussaint. Vedle tohoto rozšíření tu je samozřejmě ještě také Hearts of Stone.






Dále nám edice GOTY nabídne "veškerý možný přídavný obsah" stejně jako veškeré aktualizace a jiná vylepšení hry, takže to budeme mít hezky vše pohromadě. To představuje celkem 16 DLC plus obvyklé patche opravující různé chybky.

Kompletní edice bude k dispozici stejně jako původní hra na PC, PS4 a Xbox One, a to od 30. srpna. Tvůrci ještě upozorňují, že někde tato edice nebude prodávána jako Game of the Year Edition, ale pod názvem Wild Hunt Complete Edition. Zatím není jasné, kolik bude u nás stát. Na evropském Amazonu již ji sice mají v nabídce, ale bez stanovené ceny, zatímco v USA už v nabídce je za 50 dolarů.

Zdroj: Hexus.net
reklama