reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Blizzard patrně začne vyvíjet Diablo 4

3.7.2016, Milan Šurkala, aktualita
Blizzard patrně začne vyvíjet Diablo 4
Jedna z nejpopulárnějších herních sérií Diablo od Blizzard Entertainment se patrně dočká dalšího pokračování. Napovídají to informace zveřejněné na stránkách vývojářů nabízejících nové pozice pro zaměstnání.
Herní série Diablo je jedna z nejoblíbenějších počítačových her. Nyní to vypadá, že by se fanoušci mohli dočkat dalšího pokračování. Je zde totiž několik indicií, které mohou napovídat, že vývoj hry Diablo 4 by mohl být brzy zahájen. Inzerát na stránkách Blizzard Entertainment totiž hledá herního režiséra AAA titulů, který by řídil tým mající na starost sérii Diablo u zatím nepředstaveného projektu.


Blizzard logo


Tento člověk by měl zároveň diskutovat hru s herní komunitou, v různých interview a obecně na veřejnosti. Musí mít velmi dobré znalosti předchozích verzí hry Diablo, 5 let vývoje her a mnoho dalších vlastností a schopností. Toto pochopitelně neznamená, že Diablo 4 bude opravdu vyvíjeno, je to ale pravděpodobné. Pochopitelně ani nevíme, kdy bychom se případně mohli novinky dočkat, patrně se ale v nejbližší době o Diablu 4 bude mluvit čím dál častěji. Na stránkách společnosti jsou totiž i další inzeráty na pozice vývoje zatím nepředstaveného produktu, který má co dočinění se sérií Diablo.

Zdroj: geek.com


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama