reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Brother nabízí novou A3 multifunkci

14.12.2011, Jan Vítek, aktualita
Brother nabízí novou A3 multifunkci
Japonská společnost Brother, která se blýskla novým náhlavním displejem, ohlásila také multifunkční tiskárnu pro formát A3, a to konkrétně MFC-J5910DW navazující na modely MFC-J6510DW a MFC-J6910DW. Novinka nabídne barevnou inkoustovou tiskárnu...
Japonská společnost Brother, která se blýskla novým náhlavním displejem, ohlásila také multifunkční tiskárnu pro formát A3, a to konkrétně MFC-J5910DW navazující na modely MFC-J6510DW a MFC-J6910DW. Novinka nabídne barevnou inkoustovou tiskárnu do formátu A3, barevnou kopírku A4/A3, barevný skener a fax formátu A4 v jednom.





Krom toho se uživatelé mohou těšit na Ethernet i Wi-Fi, vysokou rychlost tisku až 35 stran černobíle a 27 stran barevně (A4, 150 x 600 dpi) a v případě obrázků to činí 12 ČB a 10 barevných za minutu dle normy ISO/IEC 24734. V případě fotografie bez okrajů o velikosti 15 x 10 cm to je 15 sekund.

K tisku jsou použité čtyři individuálně vyměnitelné barevné inkoustové náplně a dále tu máme barevný LCD displej s úhlopříčkou 4,9 cm, zásobník na 250 listů, ADF, režim úspory inkoustu, funkce přímého skenování do e-mailu / OCR / obrázku / souboru / karty / FTP / e-mailového serveru nebo na USB flash disk. Čas nám může ušetřit také funkce přímého tisku z USB flash disků, paměťových karet a fotoaparátů s rozhraním PictBridge.

V programovém vybavení najdeme Reallusion FaceFilter Studio Software pro úpravu fotografií, dále také Brother iPrint & Scan pro tisk a skenování z/do iPhone, Windows Phone či Android Smartphone s využitím Wi-Fi a aplikace Apple AirPrint a Google Cloud Print. Dvouletou záruční lhůtu lze zdarma rozšířit na 3 roky on-site po registraci na webových stránkách.

Zdroj: TZ Brother
reklama