reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Canon nabízí nové designové tiskárny PIXMA

18.9.2012, Jan Vítek, aktualita
Canon nabízí nové designové tiskárny PIXMA
Společnost Canon si připravila tři tiskárny PIXMA, které mají nabídnout vylepšený design a zaměřeny jsou především na tisk fotografií a dokumentů v domácím prostředí. Jedná se o multifunkční modely PIXMA iP7250, PIXMA MG5450 a PIXMA MG6350...
Společnost Canon si připravila tři tiskárny PIXMA, které mají nabídnout vylepšený design a zaměřeny jsou především na tisk fotografií a dokumentů v domácím prostředí. Jedná se o multifunkční modely PIXMA iP7250, PIXMA MG5450 a PIXMA MG6350 pyšnící se vysokou rychlostí tisku, úspornými inkousty XL s vysokou kapacitou a také lepšími možnostmi pro připojení.




iP7250


PIXMA iP7250 je náhradou za starší model iP4950, oproti němuž nabídne rychlejší tisk a rozhraní Wi-Fi, díky němuž umožní i tisk z tabletů a telefonů. Všechny nové modely prý byly navrženy také s ohledem na životní prostředí, což má znamenat méně použitých materiálů, takže i menší těla a méně zabraného prostoru. Jsou tu také dva zásobníky pro přepínání mezi tiskem dokumentů a fotografií.




MG6350


MG5450 a MG6350 dostaly do vínku snadný přístup k inkoustovým kazetám XL slibujícím dvojnásobné množství výtisku na jednu náplň. MG6350 má navíc 8,8cm dotykový displej pro ovládání. Všechny pak jsou vybaveny funkcí automatického vypnutí, ale také se dokáží zapnout, pokud dostanou úlohu přes bezdrátové rozhraní. Zde je možné využít software PIXMA Cloud Link s Google Cloud Print a také standard PictBridge.

PIXMA iP7250 nabídne systém 5 inkoustů a tisk na A4 rychlostí 15 obrázků ČB a 10 barevně dle normy ISO ESAT. Dále má dvojitý přední zásobník papíru, přímý potisk disků, automatické vypnutí/zapnutí a automatický oboustranný tisk.

PIXMA MG5450 je multifunkční fototiskárna se 7,5cm displejem a také 5 inkousty. Chlubí se dvojitými předními zásobníky na papír a funkci pro automatický oboustranný tisk. Rychlost tisku je stejná. PIXMA MG6350 je ještě lepší model určený pro nadšence. Nabídne systém šesti inkoustů včetně šedého, zmíněný 8,8cm displej, automatický oboustranný tisk, přímý potisk disků a možnost využití nových velkokapacitních samostatných inkoustových XL kazet. Rychlost tisku je opět stejná a tento model také bude k dispozici v bílém provedení.

Všechny tři modely se dostanou do obchodů v listopadu.

Zdroj: TZ Canon
reklama