reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Canon si připravil přenosný skener imageFORMULA na cesty

26.11.2012, Jan Vítek, aktualita
Canon si připravil přenosný skener imageFORMULA na cesty
Canon se ve své nejnovější tiskovce pochlubil malinkým skenerem, který se bude hodit především na cestách. Jedná se o model imageFORMULA P-208, který využívá pro datové spojení i napájení rozhraní USB a slibuje snadné ovládání. Canon imageFORMULA...
Canon se ve své nejnovější tiskovce pochlubil malinkým skenerem, který se bude hodit především na cestách. Jedná se o model imageFORMULA P-208, který využívá pro datové spojení i napájení rozhraní USB a slibuje snadné ovládání.





Canon imageFORMULA P-208 má rozměry 312,5 x 55,5 x 40 mm, hmotnost 600 gramů a vybaven je automatickým podavačem dokumentů pro zvýšení produktivity a v jedné dávce umožní naskenovat až 10 listů papíru v rozlišení 600 dpi. Pracovat ale umí také s plastovými kartami (občanka) i embosovanými kartami a nabídne různé další funkce, jako je korekce sklonu, automatická detekce velikosti stránky, detekce dvojitého podávání nebo přeskočení prázdné stránky.

Skener využívá software CaptureOnTouch Lite, který je jeho součástí, díky čemuž není nutné instalovat další ovladače nebo software. Stačí pouze USB port a OS Windows či Mac. Canon si také neodpustil připomenutí dalšího podobného modelu, který je vybaven rozhraním Wi-Fi. Jedná se o imageFORMULA DR-C125W a vedle něj je k dispozici také samostatní Wi-Fi jednotka WU10 a bezplatně pak aplikace CaptureOnTouch Mobile pro Apple iOS a Android. Přes Wi-Fi budeme moci naskenované dokumenty přímo odesílat do cloudových aplikací, jako jsou Evernote, Google Docs nebo SharePoint.

Nový imageFORMULA P-208 bude u nás dostupný od ledna 2013.

Zdroj: TZ Canon
reklama