reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Canon uvádí nové tiskárny, multifunkční zařízení a skenery

20.8.2010, Jan Vítek, aktualita
Canon uvádí nové tiskárny, multifunkční zařízení a skenery
Společnost Canon dnes odhalila novinky mezi tiskárnami, multifunkčními zařízeními a skenery, takže jde o velké množství nových produktů, které si nyní jen zběžně představíme. Mezi tiskárny se řadí PIXMA iP4850 pro tisk fotografií a normálních...
Společnost Canon dnes odhalila novinky mezi tiskárnami, multifunkčními zařízeními a skenery, takže jde o velké množství nových produktů, které si nyní jen zběžně představíme. Mezi tiskárny se řadí PIXMA iP4850 pro tisk fotografií a normálních dokumentů, jež dokáže vytisknout i momentku z Full HD videa, pak to jsou PIXMA MP495 a PIXMA MP280 - multifunkční tiskárny s příznivou cenou pro nenáročné uživatele. Ty také umí tisknout fotografie z videa a mají software Easy-PhotoPrint EX. Model MP495 má navíc rozhraní Wi-Fi.


PIXMA MP495

Dále se představují fototiskárny PIXMA MG5250 a PIXMA MG5150 se službami Creative Park Premium. Vyšší model má také ve výbavě Wi-Fi. Multifunkční fototiskárny PIXMA MG8150 a PIXMA MG6150 mají dotykové ovládání Intelligent Touch System a jednotku automatického oboustranného tisku.

Do kanceláří si budeme moci pořídit černobílé laserové tiskárny i-SENSYS LBP6000 a i-SENSYS LBP6200d, které jsou určeny pro malé pracovní skupiny. Pak tu jsou dvě nové řady Canon i-SENSYS MF4400 a MF4500 po třech kusech označované za rychlé a úsporné modely pro pracovní skupiny.



Kompaktní fotografická tiskárna SELPHY CP800 má poskytnout profesionální kvalitu, malé tělo a kreativní funkce. Nakonec se zmíníme o skenerech CanoScan LiDE 210 a CanoScan LiDE 110 s malými rozměry, tlačítkem AutoScan a rychlým skenováním.

Zdroj: TZ Canon
reklama