reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cesta k výhodnému tisku

28.8.2013, PR článek , inzerce
Cesta k výhodnému tisku
Přední světový dodavatel tiskových řešení Konica Minolta zahájil provoz nového portálu chytrytisk.cz. Ten je zaměřen na nabídku repasovaných tiskových strojů a může Vám tak pomoci s nákupem těch nejmodernějších multifunkčních zařízení za zlomek původní ceny.

Redakce Světa hardware není autorem tohoto článku a nezodpovídá za jeho obsah.


Zákazníci, kteří nemohou momentálně investovat do nových strojů, si tak na portálu www.chytrytisk.cz mohou za výhodných podmínek pořídit například výkonnou barevnou multifunkci formátu A3, která dokáže kromě tisku rovněž skenovat a kopírovat, má síťové připojení a dokáže obsloužit až 10 pracovníků.


Typickým zástupcem nejvíce objednávané produktové řady je bizhub C280


Prověřená kvalita


Zákazníci si mohou být jisti také kvalitou nabízených zařízení. O každý stroj se totiž dříve staral vždy pouze značkový servis a má tedy ověřený původ i technický stav. Veškerá zařízení jsou navíc nabízena s šestiměsíční záruční dobou.


Možnost pronájmu


Kromě zakoupení tiskových zařízení si mohou zákazníci zvolit i možnost jejich pronájmu. Ten je sám o sobě bezplatný a klienti platí určitou sazbu pouze za potištěné stránky. V ceně je navíc kromě spotřebního materiálu zahrnuta i servisní služba, práce technika či případné náhradní díly. Záruka na tisková zařízení se tím v podstatě vztahuje na celou dobu pronájmu.


Více variant


Běžná podoba takového pronájmu se nazývá „Tiskový tarif“. Portál chytrytisk.cz však nabízí i alternativní variantu zaměřenou zejména pro krátkodobé zápůjčky tiskových zařízení. Jde o „Tiskový kredit“, který je vhodný především pro organizátory konferencí nebo jiných akcí, kde je třeba nabídnout i tiskové zázemí.


Veliký výběr pro každého


V současné době je na webu k dispozici 151 strojů Konica Minolta v cenách od 990 do 68 000 korun. Celková nabídka se však průběžně mění podle aktuálních možností. Většina zařízení je vhodná spíše pro firmy, pro které přináší portál chytrytisk.cz zajímavou alternativu v zajištění profesionálního tiskového řešení za výhodných podmínek. Firmy se tak například často odkloní od plánové koupě nového multifunkčního zařízení formátu A4 a v podobné cenové relaci si z nabídky webu raději vyberou výkonnější multifunkci A3.
reklama