reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Chystá se nový MechWarrior na rok 2018

5.12.2016, Jan Vítek, aktualita
Chystá se nový MechWarrior na rok 2018
Mech_Con 2016 o tomto týdnu přinesl oznámení, že Piranha Games připravují na rok 2018 novou hru echWarrior 5: Mercenaries. Už se můžeme podívat na sedmiminutové video z pre-alfa verze, které ukrývá záběry ze samotné hry.
MechWarrior 5: Mercenaries vyvíjený studiem Piranha Games má tak před sebou ještě dlouhý vývoj, ale i tak už je co ukazovat. Opěti si budeme moci virtuálně vlézt do mnohatunového bojového robota a rozdat si to s využitím kanónů, laserů, raket či dalších zbraní s ostatními mechy. Půjde dle označení o taktickou akční 3D hru PvE, která využije známý Unreal Engine 4.





Dle dostupných informací se MechWarrior 5: Mercenaries bude odehrávat v roce 3015 na jisté planetě v "Inner Sphere" a my se ocitneme v kůži pilota zelenáče, s nímž začneme jeho velkolepou kariéru. Budeme si tak trénovat své schopnosti a stejně tak vylepšovat svou sbírku bojových robotů.





Video začíná v době, kdy si naše postava v hangáru nastoupí do půl tisíciletí starého bojového robota, s nímž se máme vydat na průzkum. Velitelství základny totiž ztratilo kontakt s předsunutou hlídkou a vyslalo nás k objasnění tohoto případu. Co by se asi tak mohlo zvrtnout? Jistě nepůjde o počátek velkolepé invaze nepřátelských expedičních sil, však to už je klišé na druhou. Nebo?


Studio Piranha už má za sebou vývoj F2P multiplayerovky MechWarrior Online, takže má i své zkušenosti. Ovšem ta nebyla přijata zrovna s nadšením a stejně tak i jiné hry tohoto studia, jako třeba asi nejznámější zástupce druhu vapourware, Duke Nukem Forever. Můžeme jen doufat, že se konečně dočkáme vhodného nástupce prvního a druhého dílu série nastartované známým ActiVisionem. Uvidíme také, zda tvůrce napadne svou hru upravit pro VR headsety, neboť pro ně jde o ideální koncept.

Zdroj: Hexus.net

reklama