reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cloud Computing Conference čeká již třetí ročník

11.10.2011, Jan Vítek, aktualita
Cloud Computing Conference čeká již třetí ročník
Ve středu 2. listopadu odstartuje již třetí ročník Cloud Computing Conference, a to v kongresovém centru U Hájků v Praze. Opět zde budou prezentovány novinky na trhu cloudových technologií, probírat se bude jejich efektivní nasazení u společností...
Ve středu 2. listopadu odstartuje již třetí ročník Cloud Computing Conference, a to v kongresovém centru U Hájků v Praze. Opět zde budou prezentovány novinky na trhu cloudových technologií, probírat se bude jejich efektivní nasazení u společností pro zvýšení konkurenceschopnosti a účastníci se také budou moci prakticky podívat na cloud a správu příslušné infrastruktury v každodenní praxi firem.





Konference se zúčastní známé společnosti, přičemž generálním partnerem je Hewlett-Packard a hlavními partnery pak APC by Schneider, Avnet, Cisco Systems, EMC Czech Republic, Hitachi Data Systems, Microsoft, NetApp, Veeam Software a VMware. Dále se zájemci budou moci setkat se zástupci partnerských společností Asseco Solutions, GTS Czech, K2 atmitec, Perspia, SGI (SILICON GRAPHICS) a T-Systems.





Samotný program pak zahájí JuDr. Lukáš Jansa s informacemi o právních aspektech Cloud Computingu, pak si vezme slovo zástupce společnosti HP, který představí její řešení pro poskytování dynamických a automatizovaných služeb. Následně bude program rozdělen do dvou konferenčních sálů, přičemž jeden se zaměří na datová centra a druhý na cloudové služby. Více na stránkách konference (viz zdroj).

Zdroj: TZ CCC
reklama