reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CM Storm Alcor a Mizar: jednoduché herní myši

24.2.2014, Jan Vítek, aktualita
CM Storm Alcor a Mizar: jednoduché herní myši
Společnost Cooler Master si pod značkou CM Storm připravila herní myši Alcor a Mizar, které využívají optický a laserový senzor od známé firmy Avago a jedná se spíše o jednodušší, nepřeplácané modely.
CM Storm Alcor a Mizar se tedy zařazují do nabídky herního náčiní firmy Cooler Master, která o nich říká, že jsou vytvořeny se vzpomínkou na staré časy jednoduchých her, ale vybaveny jsou s ohledem na moderní hry. To prostě a jednoduše znamená, že nejde o myši plné tlačítek, LED či snad displejů, ale jednoduché a potažmo i levné modely.




CM Storm Alcor


Nicméně na podsvícení se ani tak nezapomnělo, jak ukazují fotografie myší s logem CM Storm. Na obrázcích ho má modře podsvícený Alcor a zeleně pak Mizar. Alcor je vybaven optickým senzorem Avago 3090, zatímco Mizar využívá známý laserový Avago 9800, který se obvykle montuje do těch nejlepších, respektive nevíce vybavených modelů.




CM Storm Mizar


Avago 3090 v myši Alcor nabídne rozlišení až 4000 dpi a celkem čtyři úrovně, mezi nimiž se můžeme přepínat, což pak indikuje barva podsvíceného loga. Alcor také využívá tlačítka Omron slibující vysokou výdrž, ale jinak jde o jednoduchou myš se základní nabídkou tlačítek.

Avago 9800 v myši Mizar má maximální rozlišení 8200 dpi a také čtyři nastavitelné úrovně pomocí vrchních tlačítek. Tato myš má také na bocích gumové obložení pro jistý úchop a přichází se softwarem pro nastavení DPI, profilů, barvy loga CM Storm a programování všech sedmi tlačítek i pomocí maker.

Obě myši již byly vypuštěny na trh. Alcor za cenu 35 euro a Mizar za 45 euro.

Zdroj: TZ Cooler Master
reklama