reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CoD: Infinite Warfare nás zavede do vesmíru

2.5.2016, Jan Vítek, aktualita
CoD: Infinite Warfare nás zavede do vesmíru
Dnes se podíváme také na dvě očekávané hry z vojenského prostředí. Jednak je to Call of Duty: Infinite Warfare, kde nebudou chybět meziplanetární souboje a pak je tu nový Battlefield 5 zasazený naopak do první světové války.
Tvůrci sérií Battlefield a Call of Duty se tak ve svých chystaných titulech dobově velice rozcházejí, což je jen dobře, alespoň to bude zajímavější.





Co se týče aktuálních zpráv, podívat se můžeme především na Call of Duty: Infinite Warfare a obsáhlý trailer, který ukazuje sestříhané záběry přímo z hry. Podívat se můžeme i na to, jak nám tvůrci umožní odstartovat ve vesmírné stíhačce a utkat se s protivníkem na oběžné dráze a nevyhneme se ani soubojům na cizích planetách.


Pak je tu také kratší teaser Know your Enemy s jistým ukecaným kapitánem, který má silné řeči o stavbě monumentů o zkáze, apod.


Call of Duty: Infinite Warfare bude tedy meziplanetární střílečka, kde se zúčastníme bojů proti jisté Settlement Defence Front, která provedla přepadový útok, abychom ochránili svůj svět a svůj způsob života. Bojovat budeme na vlastních nohách i ve vesmírné lodi a pak je tu spojení obojího, čili boj na palubách vesmírných lodí. Tato novinka se chystá na trh 4. listopadu a připravena bude jako obvykle pro PC i konzole. Předobjednat si můžeme Legacy Edition nebo Digital Deluxe Edition a získat s tím zdarma titul Call of Duty: Modern Warfare Remastered.






EA a DICE zveřenili infostránku Battlefield World Premiere s odpočtem, který skončí 6. května v deset hodin večer. Očekávat ale pochopitelně nemůžeme samotný Battlefield 5, ale oficiální ohlášení tohoto pátého dílu v populární sérii (pokud se tak bude jmenovat). Už v minulém roce se ale objevila informace o připravovaném pátém Battlefieldu a také to, že bude zasazen do prostředí 1. světové války. Uvidíme, zda bude platit i dříve ohlášené datum vypuštění této hry na trh, a sice 26. října 2016.

Zdroj: Hexus.net
reklama