reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Connect It Doodle Mouse: unikátní „potetovaná“ myš na českém trhu

2.3.2017, Jáchym Šlik, aktualita
Connect It Doodle Mouse: unikátní „potetovaná“ myš na českém trhu
Značka Connect uvedla na český trh univerzální myš, která se chlubí opravdu originálním designem. Její tělo je poseto malými kresbičkami a doplněno o barevné podsvícení. Cena se přitom udržela na velmi příjemné úrovni.
Doodle Mouse má být univerzální myš, kterou lze použít k běžné kancelářské práci i hraní her. Svým odvážným designem cílí především na mladší uživatele, kteří hledají originální počítačové periferie. Spíše než ergonomicky tvarované tělo pro praváky zaujme řada malých kreseb (tzv. doodle), kterými je pokryto celé tělo myši. Výrobce se při návrhu inspiroval potisky triček a módními doplňky, kde se podobné obrázky často objevují. Myš je navíc doplňuje o vícebarevné podsvícení, které postupně mění své odstíny.





Myš disponuje snímačem, jehož rozlišení je možné nastavit v krocích od 800 DPI po 2 000 DPI. Celkem je připraveno šest ovládacích prvků včetně posuvného kolečka, o připojení k počítači se potom stará 180 cm dlouhý kabel zakončený pozlaceným USB konektorem. Povrch myši by navíc měl zabraňovat pocení dlaně a prstů, ke kterému dochází například při delším hraní. Rozměry se zastavily na hodnotách 69 × 123 × 41 mm, hmotnost výrobce nezmiňuje.





Za zmínku stojí také způsob propagace, který značka Connect It zvolila pro svou Doodle Mouse. Kromě reklamního videa, které můžete shlédnout níže na YouTube, se dvojice počítačových myší objevila ve výběhu mezi živými hlodavci v pražských prodejnách chovatelských potřeb Pet Center Galerie Nová Harfa a Fénix. Energii produktům dodává power banka, aby mohlo být neustále zapnuté barevné podsvícení. V neposlední řadě si výrobce vyhrál také s papírovým obalem, ve kterém je myš dodávána. I ten je totiž posetý malými kresbičkami, takže v obchodě mezi konkurenčními produkty určitě zaujme.

Connect It Doodle Mouse se na českém trhu prodává za cenu 399 Kč včetně DPH.


Zdroj: Tisková zpráva
reklama