reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master HAF Stacker: stohování povoleno

2.9.2013, Jan Vítek, aktualita
Cooler Master HAF Stacker: stohování povoleno
Cooler Master vyrazí na podzimní trh s novým typem skříně, který si soukromě pojmenoval jako "modtower". Spojuje tak rovněž dvě již zavedené řady HAF a Stacker v jednu sérii HAF Stacker, která svému označení udělá čest, neboť jednotlivé...
Cooler Master vyrazí na podzimní trh s novým typem skříně, který si soukromě pojmenoval jako "modtower". Spojuje tak rovněž dvě již zavedené řady HAF a Stacker v jednu sérii HAF Stacker, která svému označení udělá čest, neboť jednotlivé kusy opravdu budeme moci spojovat k sobě.





Prozatím to vypadá, že budeme mít v nové sérii tři základní stavebnáí kameny, a to malé HAF Stacker 915F a 915R pro Mini-ITX lišící se polohou napájecího zdroje a pak tu bude HAF Stacker 935 označený za Full Tower. Samostatné skříně by nebyly v podstatě ničím zvláštní, protože alespoň dle fotografií to vypadá, že nenabídnou nic nového, ale Cooler Master umožní je spojovat dohromady, a to třeba i ve třech kusech.





Pak je ale logické se ptát, zda půjde o něco více než o dvě či více sestavených skříní a bohužel to zatím vypadá, že nikoliv. Cooler Master mluví o samostaných jednotkách, které jsou spojeny speciálními držáky, jež si vypůjčil ze zbraňových systémů (Picatinny rail). A krom tohoto prvku tedy nové skříně asi nebudou zvláštní ničím jiným, ale nechme se překvapit.





Nová řada ještě nebyla oficiálně představena, takže dosud nejsou známy všechny podrobnosti a specifikace. S nimi by Cooler Master měl přijít v půlce října (viz zdroj) a celou sérii pak hodlá dostat na trh někdy v posledním čtvrtletí tohoto roku.

Zdroj: TZ Cooler Master
reklama