reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master spouští novou soutěž pro casemoddery

9.1.2015, Jan Vítek, aktualita
Cooler Master spouští novou soutěž pro casemoddery
Společnost Cooler Master v tomto týdnu informovala o tom, že proběhne další ročník soutěže Case Mod World Series. Firma tak zve všechny casemoddery, aby předvedli své schopnosti a ukázali vlastnoručně upravenou skříň.
Soutěž Case Mod World Series však není akce pouze firmy Cooler Master. Podílejí se na ní také sponzoři Intel, Asus, OCZ, GeIL a rovněž Dremel, který vyrábí casemoddery často oblíbené nářadí. V letošním roce se také povedlo sehnat do poroty řadu předních casemodderů, kteří budou rozhodovat o tom, kdo si ukousne část z peněžité i věcné odměny s celkovou hodnotou přes 20.000 dolarů. Vedle hotovosti tak je připraven především hardware a vedle něj také nářadí Dremel.





Soutěž byla již odstartována v tuto středu a zahrnuje dvě kategorie: Tower Mod a Scratch Build, jejichž názvy hovoří v podstatě za vše. První se tedy týká úpravy věžovitých skříní, kde tedy existují mantinely dané původním návrhem. Kdo se tedy chce svobodně vyřádit, zvolí si kategorii Scratch Build a postaví skříň sám od základu.





Pokud by vást to zajímalo, pak do zmíněné poroty patří Richard ‘Darthbeavis’ Surroz, Peter ‘L3P’ Brands, Brian ‘BOD MODS’ Carter, Ronnie Hara, Mathieu ‘Sassanou’ Heredia, Richard Kiers, Antony Leather a vedle nich ještě zástupci sponzorů.

Zřízeno bylo také nové ocenění "Rising Star", které dostane dosud neznámý, ale nadějný casemodder a pak tu bude také "People's Choice", jejíž udělení tedy bude záviset na přízni hlasující veřejnosti. Více se dozvíte na stránkách firmy Cooler Master (viz zdroj).

Zdroj: TZ Cooler Master
reklama