reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Corsair ohlásil tři nové Flash Voyager USB 3.0

4.9.2013, Jan Vítek, aktualita
Corsair ohlásil tři nové Flash Voyager USB 3.0
Společnost Corsair se pochlubila třemi novými modely USB flash disků Flash Voyager USB 3.0. Jedná se konkrétně o nové Flash Voyager GS, Flash Voyager Mini a Flash Voyager LS. Flash Voyager GS slibují vysokou kapacitu a výkon. Nabízí 64 GB,...
Společnost Corsair se pochlubila třemi novými modely USB flash disků Flash Voyager USB 3.0. Jedná se konkrétně o nové Flash Voyager GS, Flash Voyager Mini a Flash Voyager LS.





Flash Voyager GS slibují vysokou kapacitu a výkon. Nabízí 64 GB, 128 GB nebo rovnou 256 GB prostoru a dosahují přenosových rychlostí až 285 MB/s při čtení a 180 MB/s při zápisu. Vyrobeny jsou pak z hliníku a plastu a mají klasické tělo s krytkou konektoru na jedné straně a očkem pro poutko na straně druhé. Ceny byly stanoveny na 90, 126 a 250 USD.





Flash Voyager Mini USB 3.0 jsou přímo uzpůsobeny na to, aby mohly být hned připoutány na klíče, přičemž jejich tělo je v podstatě jen prodloužený konektor USB s délkou 32 mm. Výrobce u nich stejně jako u modelů Flash Voyager LS neudává přenosové rychlosti, takže můžeme tušit, že ty na nich nejsou to zajímavé.





Flash Voyager LS mají zaujmout především svým zpracováním, i když flash disk s otočnou krytkou konektoru, která tvoří jeho vnější plášť, není žádnou novinkou. K dispozici budou stejně jako v případě malých Voyager Mini verze s kapacitou 16, 32 a 64 GB, přičemž zde přibyde ještě 128GB disk. Cena je v obou případech podobná a zde to je 17, 27, 47 a 90 USD.

Zdroj: TZ Corsair
reklama