reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Corsair připravil lehké optické i laserové myši Gaming Sabre RGB

31.10.2014, Jan Vítek, aktualita
Corsair připravil lehké optické i laserové myši Gaming Sabre RGB
Známý výrobce počítačových periferií Corsair si připravil novou dvojici počítačových myší, které však nesou stejné označení - Gaming Sabre RGB. K dostání jsou však dvě verze, jedna s optickým a druhá s laserovým senzorem.
Corsair Gaming Sabre RGB si tedy můžeme zakoupit ve dvou verzích, jež se budou lišit použitým senzorem, cenou, ale jinak mají naprosto stejné zpracování a ostatní možnosti. Uživatel tak má na výběr mezi optickým senzorem s rozlišením 6400 dpi, přičemž za tuto verzi zaplatí doporučených 60 USD, a pak tu je laserový senzor s 8200 dpi (nejspíše opět Avago ADNS-9800) u myši s cenou 70 USD.





Corsair dále ve své zprávě mluví o ergonomickém designu, přičemž Gaming Sabre RGB jsou kvůli němu určeny výhradně pro pravou ruku. Mají být také velmi lehké, a to pouze 100 gramů.





Označení RGB v názvu také napovídá, že si budeme moci libovolně vybrat barvu podsvícení. Jsou tu přitom čtyři "zóny" či lépe řečeno čtyři různě umístěné RGB diody. Jedna je v kolečku, druhá na levé straně před tlačítky, další vepředu pod levým tlačítkem a poslední pod logem Corsair Gaming na hřbetu myši.

Dále t u máme celkem osm programovatelných tlačítek, mezi něž patří hlavní dvojice, kolečko, tlačítko před ním a pak čtyři další tlačítka na levé straně myši. Pro připojení poslouží 1,8metrový USB kabel s pletenou bužírkou. Nakonec můžeme uvést rozměry myši: 124 x 80 x 38 mm.

Zdroj: TZ Corsair
reklama