reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Corsair Raptor K40 a M45: myš a klávesnice s barvami duhy

8.1.2014, Jan Vítek, aktualita
Corsair Raptor K40 a M45: myš a klávesnice s barvami duhy
Společnost Corsair se v poslední době zaměřila na periferie, které hrají všemi barvami. Nejnověji to je klávesnice Raptor K40 s RGB LED podsvícením a také myš Raptor M45, jež se představuje na letošním CES.
Obojí jsou samozřejmě herní periferie, přičemž Raptor K40 se snaží zaujmout svým RGB LED podsvícením, i když kvalit chystané klávesnice Vengeance K70 s mechanickými tlačítky Cherry MX RGB asi dosahovat nebude. Myš Raptor M45 má zase disponovat optickým senzorem s vysokým rozlišením 5000 dpi.





Klávesnice Raptor K40 ale svým designem připomíná mechanické modely této firmy a je rovněž vybavena speciálními tlačítky pro ovládání multimédií, nastavení zvuku a také šesti programovatelnýmí klávesami G, které si můžeme nastavit v celkem třech profilech M, a to i bez využití speciálního softwaru díky tlačítku MR. Je tedy jasné, že klávesnice je vybavena vlastní pamětí.





Jde ale jinak o klasickou hybridní membránovou klávesnici, u níž výrobce slibuje 100% anti-ghosting, přičemž podsvícení si budeme moci namíchat z palety 16,8 milionu barev. Prodávat se bude už od tohoto měsíce za 80 USD.





Myš Raptor M45 je podobně jako klávesnice odlehčenou variantou již známých myší M65 a M60. Vybavena je optickým senzorem Pixart PMW3310 s rozlišením 5000 dpi, velkými teflony, tlustým kolečkem, změkčeným povrchem a designem pro pravou ruku. Dále se dočkáme i možnosti úpravy hmotnosti a celkem sedmi programovatelných tlačítek plus ovladačů pro rychlou změnu rozlišení.

Raptor dorazí také tento měsíc, a to za cenu 60 USD.

Zdroj: TZ Corsair
reklama