reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Corsair ukázal nový Obsidian 350D pro Micro ATX

15.4.2013, Jan Vítek, aktualita
Corsair ukázal nový Obsidian 350D pro Micro ATX
Corsair ukázal první obrázky své chystané počítačové skříně Obsidian 350D (model: CC-9011029-WW) pro základní desky formátu Micro-ATX. Ta bude následovat po nedávno představeném Obsidian 900D, což je na rozdíl od této novinky hi-endový model...
Corsair ukázal první obrázky své chystané počítačové skříně Obsidian 350D (model: CC-9011029-WW) pro základní desky formátu Micro-ATX. Ta bude následovat po nedávno představeném Obsidian 900D, což je na rozdíl od této novinky hi-endový model určený pro velmi výkonné sestavy napájené i dvěma zdroji ATX.





Obsidian 350D má ale stejně jako 900D umírněný design, na němž už na první pohled zaujme velké plexi, které zabírá většinu plochy levé bočnice. Celkové rozměry skříně mají být 450 x 210 x 440 mm a mezi hlavní použité materiály patří SECC, hliník pro přední panel a zmíněné plexisklo.





Přední panel pak nese dvě záslepky mechanikových pozic, dvojici portů USB 3.0 a také audio porty. Uvnitř pak nejsou žádné diskové šachty, které by mohly stát v cestě grafickým kartám. Pro disky jsou tu tak pouze dvě pozice a pod mechanikovou šachtou to vypadá na tři šuplíky pro 2,5" SSD.

Pro chlazení se využijí dva 140mm ventilátory na vrchu skříně (jeden je v základním balení), které by mohly jít vyměnit za velký radiátor pro dva stejně velké modely. Pak tu je jako obvykle jeden zadní venilátor. Obsidian 350D by se mohl objevit někdy na přelomu dubna a května, a to prý za cenu 100 USD za klasickou verzi a 110 USD za vyfocený model s oknem.

Zdroj: techPowerUp
reklama