reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Creative uvádí Sound Blaster Recon3D i pro Xbox 360 a PS3

5.9.2011, Jan Vítek, aktualita
Creative uvádí Sound Blaster Recon3D i pro Xbox 360 a PS3
Společnost Creative si připravila novou zvukovou kartu Sound Blaster Recon3D, která se řadí mezi externí modely s rozhraním USB a i díky tomu se hodí nejen pro PC či Mac, ale také pro herní konzole Xbox 360 a PlayStation 3. Vybavena je novým...
Společnost Creative si připravila novou zvukovou kartu Sound Blaster Recon3D, která se řadí mezi externí modely s rozhraním USB a i díky tomu se hodí nejen pro PC či Mac, ale také pro herní konzole Xbox 360 a PlayStation 3. Vybavena je novým čtyřjádrovým procesorem Creative Sound Core3D, jenž podporuje zvukové technologie THX TruStudio Pro, CrystalVoice a Dolby Digital.



Tento procesor patří do rodiny Quartet DSP a přímo na něm jsou také převodníky digital-analog (DAC) a analog-digital (ADC) pro HD zvuk. Nová zvukovka je také zaměřena na hráče, jimž přináší režim Scout Mode, který by měl poskytnout možnost přesného zaměření cíle v FPS hrách díky tomu, že hráč uslyší ostatní dříve než oni jej.

Pro headsety je tu připraven předzesilovač sluchátek a mikrofonu a mezi celkové možnosti připojení patří Micro USB, stereofonní vstup pro mikrofon, výstup pro sluchátka a vstup Aux nebo optický vstup s dekódováním Dolby Digital pro prostorový zvuk sluchátek.

Zvukovka nepotřebuje ke svému běhu instalaci ovladačů (a to ani u konzolí), ovšem pro nastavení THX TruStudio Pro bude nutné využít přiložený software. Ten můžeme využít i pro její nastavení, to uložit do její paměti a využit je u Xbox 360 a PS3. Krom toho tento software nabízí 10pásmový ekvalizér, nastavení basů, apod. Dále ji můžeme rozšířit o bezdrátovou kartu TacticLink a pak ji spárovat s headsetem Sound Blaster Tactic3D Omega poskytující bezdrátový zvuk a komunikaci.

Sound Blaster Recon 3D bude v prodeji od října s cenou 100 euro.

Zdroj: TZ Creative
reklama