reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cyberpunk 2077: mnohem rozsáhlejší nástupce Zaklínače

7.10.2015, Jan Vítek, aktualita
Cyberpunk 2077: mnohem rozsáhlejší nástupce Zaklínače
Jde tedy evidentně o nástupce v uvozovkách, který se Zaklínačem nebude mít mnoho společného, ale také jde o další slibný titul od studia CD Projekt Red. Ze Zaklínačem se ale může srovnávat v rozlehlosti herního světa.
Polský CD Projekt Red je nyní v kurzu, a to nejen kvůli tomu, že jde o autorské studio veleúspěšné série Witcher, ale také kvůli svému vstřícnému přístupu k hráčům a neustálému vylepšování svého nejnovějšího titulu Witcher 3. Cyberpunk 2077 byl ohlášen již dříve a autoři se tehdy dušovali, že o něm neprozradí až do roku 2017 ani slovo, ovšem poněkud vyměkli a začínají prozrazovat alespoň střípky informací a také přišli s trailerem. Ten tedy zatím jen ukazuje zpomalenou scénu a nic přímo ze hry.


Herní svět Cyberpunk 2077 má být oproti třetímu Zaklínačovi "mnohem, mnohem rozsáhlejší" a také má jít o RPG s plně otevřeným světem, kde tak bude mít hráč svobodu pohybu. Jose Teixeira z CD Projekt Red přímo uvedl, že Cyberpunk 2077 bude stavět na zkušenostech, které vývojáři získali během práce na třetím Zaklínačovi. Prý téměř všichni z nich prý cítí, že dnes by řadu věcí udělali jinak, a to se má promítnout právě v připravovaném titulu. Jose také přiznává, že se pouští na dosud neprobádané území ve smyslu komplexnosti a velikosti herního světa.






Hra by měla být silně orientována na vývoj hlavní postavy a můžeme předpokládat, že na to bude mít velký vliv technika a různé augmentace. Čili hra by se mohla podobat známému Deus Ex, čemuž napovídá i informace o antiutopistickém futuristickém světě s degenerovanou lidskou společností a vysoce vyvinutou technikou.

Zdroj: KitGuru
reklama