reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

DeepCool Steam Castle: skříně v industriálním stylu

19.6.2014, Jan Vítek, aktualita
DeepCool Steam Castle: skříně v industriálním stylu
Společnost DeepCool si připravila počítačové skříně Steam Castle pro sestavy založené na deskách Micro ATX. Zajímavý je na nich především vzhled, který můžeme označit za retro a industriální. Samotný výrobce mluví o Steam Punku.
DeepCool Steam Castle totiž patří do Steam Punk Series, takže se od ní přímo očekává, že ukáže nějaké zajímavé prvky. Ty by však měly být také užitečné a vypadá to, že alespoň v případě stříbrných mřížek tomu tak je. Steam Castle jinak můžeme označit za vcelku normální skříň typu Cube, která je uvnitř rozdělena na dvě patra. Ve spodním má místo pro napájecí zdroj a disky či SSD a v horním pak pro mechaniku či externí 3,5" zařízení a především základní desku Micro ATX a vše, co k ní náleží.





DeepCool také tyto skříně nabídne hned ve čtyřech barevných provedeních, a to v černém, bílém, červeném a žlutém, takže budeme mít na výběr. S ohledem na odkazovaný Steam Punk bychom ale možná očekávali trošku jiné odstíny. Výrobce se snaží atmosféru dokreslit alespoň pomocí čtyř LED umístěných nahoře, bezpochyby pod kruhovými výdechy, přičemž tyto LED budou moci různě poblikávat, reagovat na rychlost ventilátorů a kdo ví, co ještě.





Steam Castle jsou bezpochyby určeny především pro herní sestavy, jejichž chladičům nabídnou na výšku velkorysých 200 mm a problém nebude ani s vměstnáním 240mm radiátoru. Grafické karty pak mohou mít na délku maximálně 320 mm.





O chlazení interiéru skříně se postará přední 200mm ventilátor plus zadní 120mm, které jsou již součástí základní výbavy. Dále tu máme dvě pozice pro 3,5" disky nebo 2,5" SSD, přičemž pak tu jsou ještě dvě určené výhradně pro SSD.

DeepCool Steam Castle přijde na trh v červenci, a to za cenu 89 euro.

Zdroj: techPowerUp
reklama