reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Diablo II Resurrected přijde 23. září, máme i další trailer

13.6.2021, Milan Šurkala, aktualita
Diablo II Resurrected přijde 23. září, máme i další trailer
Máme zde další trailer na dlouho očekávaný remaster hry Diablo II. Ve videu tvůrci prozradili i datum uvedení nové verze hry. Budeme si muset počkat do 23. září 2021 a nikoli do konce roku, jak se původně očekávalo.
Na nové Diablo II Resurrected se těší nejeden fanoušek této legendární hry. Nová hra bude stavět na enginu té původní, celou ji ale překope do nové grafiky podporující rozlišení až 4K při 60p, předěláno bude i celých 27 minut doprovodných videí ve hře a zvuk má nově podporovat až Dolby 7.1 pro co nejpůsobivější zvukový zážitek. Nyní jsme se ale dozvěděli i další detaily.
 
Diablo 2 Resurrected
 
Objevil se totiž nový trailer ke hře a ten prozrazuje, že se novinka dostane na konzole Xbox One, Xbox Series X i S, Playstation 4 i 5, Nintendo Switch a PC za zhruba čtvrt roku. Konkrétně má jít o 23. září 2021. Původně se čekal až konec roku 2021, takže jde o příjemnou zprávu. Nyní začal předprodej a v něm můžete mít hru za 39,99 USD. Za Diablo Prime Evil Collection pak zaplatíte 59,99 USD a v tomto případě dostanete navíc i Diablo III: Eternal Collection a mnoho dalších drobností (pokud už některé z nich vlastníte, dostanete slevu). Ve videu uvidíte i srovnání původní a nové grafiky.
 
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama