reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

DOOM už za týden, co budeme potřebovat?

6.5.2016, Jan Vítek, aktualita
DOOM už za týden, co budeme potřebovat?
Už příští týden, 13. května, se objeví nové peklo na Marsu, Zemi a možná ještě jinde. Na trh přijde nový Doom, a tak Bethesda již dnes zveřejnila minimální a doporučené specifikace pro naše sestavy a také nový trailer.
Doom si už zájemci mohli vyzkoušet díky zpřístupněné betaverzi zdarma, ale to šlo pouze o multiplayer. Hráči budou ale zvědavý také na hru pro jednoho hráče, s níž je spojen nějaký příběh, i když pochopitelně půjde především o zabíjení potvůrek z pekla, a to často velice nápaditými způsoby.





Na to se ostatně můžeme podívat díky novému traileru, který se týká právě kampaně pro jednoho hráče.


Doom bude vypuštěn na trh ve verzích pro PC (Steam), PlayStation 4 a Xbox One ve velice příhodný den, v pátek 13. května. Uživatelé PC si ho ale na Steamu mohou již od 11. května začít stahovat, aby byl v době uvolnění na trh již nainstalovaný a připravený. V Evropě bude tato možnost od 12 hodin (GMT +1) a pro leckoho bude taková možnost velice užitečná, neboť bude třeba si stáhnout 45 GB dat. Pro aktivaci a hraní hry bude zapotřebí být online.

Co si máme připravit? Zapotřebí bude systém Windows 7 až 10 (64bit) a přinejmenším procesor Core i5-2400 / FX-8320, 8 GB RAM, 55 GB na disku a NVIDIA GeForce GTX 670 2GB / AMD Radeon HD 7870 2GB. Pro lepší zážitek si musíme připravit procesor úrovně Intel Core i7-3770 / AMD FX-8350 a grafiku NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 290 4GB. Od společností NVIDIA a AMD se předpokládá, že ještě do pátku připraví nové ovladače.

Hra nás přijde na 60 eur a pak bude za nějakých 15 eur připravena trojice DLC balíčků (všechny dohromady přijdou levněji). Když si hru koupíte již nyní, dostanete zdarma Wolfenstein: The Old Blood.

Zdroj: Hexus.net

reklama