reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Druhá generace imageRUNNER ADVANCE od Canonu

25.9.2012, Jan Vítek, aktualita
Druhá generace imageRUNNER ADVANCE od Canonu
Od Canonu se na trh dostává druhá generace multifunkčních zařízení formátu A3, která je prezentována pod označením imageRUNNER ADVANCE. První byla představena již před třemi lety (prodalo se cca 250000 kusů) a stejně jako nová byla určena...
Od Canonu se na trh dostává druhá generace multifunkčních zařízení formátu A3, která je prezentována pod označením imageRUNNER ADVANCE. První byla představena již před třemi lety (prodalo se cca 250000 kusů) a stejně jako nová byla určena pro náročné firemní zákazníky. Nová řada obsahuje celkem šest modelů.





Nová generace má zákazníkům poskytnout lepší funkce pro řízení přístupu, personalizaci, servis a také propojení s mobilními službami a samozřejmě i cloudovými službami. K tomu poslouží standardní i volitelné aplikace. V základní výbavě už najdeme předtím volitelné funkce jako textově prohledávatelné formáty skenovaných souborů nebo bezpečné vymazání pevného disku. Vedle toho tu je jednoduché řešení pro přihlášení bez využití serveru, a to Universal Login Manager.





Menší podniky budou moci využít různá mobilní řešení jako Canon Mobile Printing, čili tisk a skenování z/do mobilních zařízení, přičemž nechybí certifikace pro Google Print Cloud, vedle toho Canon Cloud Connect využívající Google Drive nebo aplikace eCopy Scan to Cloud pro skenování do cloudových služeb, jako je například SalesForce.com.

Dále Canon zmiňuje nástroje pro efektivnější servis, a to eMaintenance - vzdálená správa i celého tiskového parku. Rychlost tisku se u nové generace pohybuje v rozmezí 20 - 70 stran za minutu barevně a 55 - 105 stran černobíle. Konkrétně se to týká nových modelů imageRUNNER ADVANCE C5200, 6200 a 8200, které budou v prodeji od října a pak to jsou C2200, C7200 a C9200, jež dorazí v listopadu. Programy eCopy Scan to Cloud a Canon Mobile Printing budou připraveny do konce tohoto roku.

Zdroj: TZ Canon
reklama