reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Dva nové speciální monitory AOC řady myDisplay

21.8.2013, Jan Vítek, aktualita
Dva nové speciální monitory AOC řady myDisplay
Společnost AOC představila dva nové monitory, které spadají do stejné řady myDisplay, ale jinak toho moc společného nemají. Jednak to je 24" model myUltraSpeed s označením q2460Pqu a obnovovací frekvencí 144 Hz, jenž je určen pro hráče...
Společnost AOC představila dva nové monitory, které spadají do stejné řady myDisplay, ale jinak toho moc společného nemají. Jednak to je 24" model myUltraSpeed s označením q2460Pqu a obnovovací frekvencí 144 Hz, jenž je určen pro hráče a pak tu je 15,6" přenosný displej pro uživatele notebooků a jiných zařízení, ke kterým se může připojit pomocí rozhraní USB.





myUltraSpeed q2460Pqu je založen na panelu typu TN s rozlišením Full HD a podsvícením pomocí LED, který má za úkol být především rychlý. Krom obnovovací frekvence 144 Hz nabídne odezvu 1 ms a k tomu všechny běžné konektory rozhraní D-Sub, DVI, HDMI a DisplayPort. Vedle nich tu je ještě výstup a vstup na sluchátka a mikrofon, USB hub se čtyřmi porty, z nichž jeden má posílené napájení pro rychlejší dobíjení mobilních zařízení. Stojan tohoto monitoru je výškově stavitelný, umožní naklápění, natáčení a má funkci Pivot. K tomuto monitoru dostaneme zdarma hru Shootmania

Přenosný monitor myConnect e1659Fwu má sica malou 15,6" obrazovku, ale zase umožní být napájen pomocí jednoho USB kabelu (USB 3.0), neboť spotřebuje pouze 7 W. Dále podporuje technologii DisplayLink, má vestavěný opěrný stojan a funkce Smart Auto Pivot dokáže automaticky nastavit orientaci obrazu.





Na oba nové modely nabízí AOC tříletou záruku se službou výměny vadného kusu na místě. Cena tohoto monitoru byla stanovena na 3590 Kč s daní a cenu 24" modelu vidíte dole.

Model
E1659Fwu
Úhlopříčka 15,6“ (39,6 cm)
Podsvícení WLED
Maximální rozlišení 1366x768 px @60 Hz
Jas 200 cd/m2
Kontrast 650:1
Barvy 16,7 mil.
Doba odezvy 8 ms
Vstup signálu Micro USB 3.0
Spotřeba energie 7 W

Zdroj: TZ AOC
reklama