reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

EIZO nabídne 240Hz monitor FDF2405W

29.8.2013, Jan Vítek, aktualita
EIZO nabídne 240Hz monitor FDF2405W
Společnost EIZO si připravila nový LCD monitor DuraVision FDF2405W, jenž se chlubí velmi vysokou obnovovací frekvencí 240 Hz. Nabídne nám svou 23,5" obrazovku, na níž bude obnovovací frekvence 120 Hz pomocí hardwaru monitoru zdvojnásobena...
Společnost EIZO si připravila nový LCD monitor DuraVision FDF2405W, jenž se chlubí velmi vysokou obnovovací frekvencí 240 Hz. Nabídne nám svou 23,5" obrazovku, na níž bude obnovovací frekvence 120 Hz pomocí hardwaru monitoru zdvojnásobena na 240 Hz, což má redukovat rozmazaný obraz a ve výsledku i ulevit očím pozorujícím pohyblivé objekty. A samozřejmě také podporuje 3D zobrazení pomocí aktivního zatmívacího systému, kde je rychlá obnovovací frekvence také velmi důležitá.





DuraVision FDF2405W také využívá patentovanou funkci "drift correction", jež dokáže stabilizovat jas obrazovky během několika málo minut po zapnutí či probuzení monitoru ze spánku. A pak tu je také Digital Uniformity Equalizer (DUE) vyrovnávající rozdíly v jasu a barvách po celé obrazovce.

Novinka od EIZA dále podporuje gammu EPD (Equal Probability of Detection) definovanou americkou organizací National Geospatial Intelligence Agency. Díky tomu má být tento monitor schopen lépe rozlišit a zobrazit barevné tóny na zachycených satelitních a leteckých snímcích.

Co se týče klasických specifikací, pak EIZO udává rozlišení 1920 x 1080, pozorovací úhly 176°, odezva 4 ms, kontrast 5000:1 a jas 350 cd/m2. Panel je s antireflexní úpravou a samotný je typu VA. Najdeme tu také USB hub se dvěma porty a stavitelný stojan. Záruka od výrobce je dvouletá a více se dozvíte od výrobce:

Zdroj: TZ EIZO
reklama