reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

EIZO připravilo 22" kancelářský LCD EV2216W

7.10.2013, Jan Vítek, aktualita
EIZO připravilo 22" kancelářský LCD EV2216W
Společnost EIZO posílá na trh nový 22" kancelářský monitor EV2216W, který patří do úsporné řady EV-EcoView. Jedná se tedy o celkem normální panel slibující především nízkou spotřebu, který není určen pro náročné uživatele. EIZO EV2216W je...
Společnost EIZO posílá na trh nový 22" kancelářský monitor EV2216W, který patří do úsporné řady EV-EcoView. Jedná se tedy o celkem normální panel slibující především nízkou spotřebu, který není určen pro náročné uživatele.





EIZO EV2216W je osazen panelem s rozlišením 1680 x 1080 s poměrem stran 16:10, přičemž jde o panel typu TN s podsvícením LED a technologií UpView, jež má za úkol alespoň částečně eliminovat efekt tmavnutí obrazovky při pohledu z boku. Panel má také polomatnou povrchovou úpravu. Další specifikace hovoří o statickém kontrastu 1000:1 a jasu 250 cd/m2.

Dále tu máme EcoView Optimizer 2 pro úsporu až 30 % energie pomocí snížení jasu a to díky dynamickému snižování intenzity podsvícení v temných plochách obrazu. Auto EcoView zase zajistí automatické nastavení jasu dle okolních podmínek, EcoView Sense 2 zase detekuje teplo uživatele i jeho pohyby a dle toho řídí provoz monitoru a pak tu máme i pět různých režimů obrazu včetně Paper pro čtení.

Mezi vstupy patří DisplayPort, DVI-D a D-Sub a nechybí ani jeden 1W reproduktor pro základní ozvučení. EIZO EV2216W se prodává v černém nebo klasickém šedém provedení s pětiletou zárukou na elektroniku i panel. Cena se pohybuje kolem 6500 Kč.

Zdroj: TZ EIZO
reklama
reklama
reklama