reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

EKWB představuje svou první expanzku pro integraci pumpy

8.10.2012, Jan Vítek, aktualita
EKWB představuje svou první expanzku pro integraci pumpy
Známá společnost EK Water Blocks zabývající se výrobou vodních chladičů představila svou první expanzní nádobu spojenou s vodní pumpou, což je jinak ve světě vodního chlazení celkem běžná záležitost. Jedná se o model EK-BAY DCP 2.2 Combo...
Známá společnost EK Water Blocks zabývající se výrobou vodních chladičů představila svou první expanzní nádobu spojenou s vodní pumpou, což je jinak ve světě vodního chlazení celkem běžná záležitost. Jedná se o model EK-BAY DCP 2.2 Combo Reservoir, kde část fungující jako rezervoár pro chladicí médium je vyrobena z acetalu krytého 5mm plexisklem.





V rohu pak zbylo místo pro instalaci průtokové vodní pumpy EK-DCP 2.2, přičemž uživatel dostane v balení vše potřebné na to, aby obě části mohl spojit dohromady. To znamená i 1/4" fitinky pro připojení hadiček a pro plnění je připraven vrchní uzávěr s průměrem 3/8". Dále tu jsou také měkké gumové podložky zabraňující šíření vibrací (či je spíše jen tlumí) a jako celek je EK-BAY DCP 2.2 Combo Reservoir určený pro instalaci do dvou 5,25" pozic.





Výrobce garantuje, že skrz tento rezervoár nebude unikat ani se vypařovat chladicí médium. Co se týče základních specifikací, pak rozměry jsou 145 x 40 x 66 mm a hmotnost výrobce neuvádí, i když ta není důležitá. Co se týče vodní pumpy, pak pro její instalaci je sice vše připraveno ale ji samotnou si musíme pořídit zvlášť.

Zdroj: techPowerUp
reklama