reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Expertiáda s Eurocase o 3 ceny - vyhodnocení

25.4.2008, Karel Polívka, soutěž
Expertiáda s Eurocase o 3 ceny - vyhodnocení
Nastal čas pro vyhodnocení expertiády se společností Eurocase o 3 ceny (22" LCD monitor, napájecí zdroj a skříň). Expertiáda probíhala v pracovních dnech od 7.4. do 18.4. Více informací naleznete v článku.
UPDATE 25.4.2008 - vyhodnocení: Expertiáda s firmou Eurocase je již za námi, proto nadešel čas na vyhlášení výherců.

Do slosování postoupili pouze ti, kdo odpověděli správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti (tedy 8, 9 nebo 10). Šanci vyhrát měli opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení a adresu).

Soutěže se celkem zúčastnilo 2432 čtenářů, z nichž jich do slosování postoupilo 1138 (což byli ti, kteří měli více jak 7 správných odpovědí z celkového počtu 10). Provedli jsme seřazení výsledků (od nejvyššího počtu bodů po nejnižší, přičemž se pořadí účastníků se stejným počtem bodů dále řadilo podle abecedního pořadí jejich e-mailové adresy) a následně jsme výherce vybrali pomocí generátoru náhodných čísel na Random.org (vybírá náhodná čísla na základě atmosferického šumu).

Pokud číslo odpovídalo někomu, kdo neměl vyplněnou adresu (což je jedna z podmínek pro možnost získání výhry už od prvopočátku expertiád na Světu hardware), přeskočilo se k dalšímu číslu (ověřování přítomnosti potřebných kontaktních údajů provádí člověk, nikoli program). Úplnost údajů ve svém profilu si můžete zkontrolovat tak, že jako přihlášený kliknete na odkaz registrace v horní šedé liště nebo na odkaz "Změnit profil" v boxíku "Přihlášení" v horní části pravého sloupce.


Vygenerovaná čísla odpovídala následujícím účastníkům:

1. cenu získává: Adam Paneš
2. cenu získává: Marek Findrik
3. cenu získává: Vojtěch Mikulka

Výhercům gratulujeme!


Současně se zveřejněním této zprávy byl výhercům zaslán informativní e-mail z mé strany a pokud budou na tento e-mail reagovat, budou jim v nadcházejících dnech ceny zaslány (1. cena přímo od nás pomocí přepravní služby DPD a 2. i 3. cena z firmy Partis). Všem ostatním děkujeme za účast a doufáme, že i příště zkusí své štěstí.




UPDATE 3.4.2008: 3. cena (skříň ML 5435 (černostříbrná) s 400W zdrojem Fortron) byla zaměněna za skříň Eurocase dle vlastního výběru v hodnotě 1500,- Kč (jelikož skříně jsou hodně o vkusu).



Máme pro vás přichystanou další soutěž (expertiádu), tentokrát se společností Eurocase.



1. cena: LCD monitor EuroCase 2204
2. cena: 1050W napájecí zdroj Eurocase
3. cena: skříň Eurocase dle vlastního výběru v hodnotě 1500,- Kč

Soutěž bude opět v podobě 10 vědomostních otázek, které se budou na našich stránkách vyskytovat v pracovní dny v období od 7.4.2008 do 18.4.2008. Do slosování opět postoupí pouze ti, kdo odpoví správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti (tedy 8, 9 nebo 10).



Účastí v Expertiádě se dotyčný zavazuje k dodržování pravidel. Jejich porušení bude mít za následek vyloučení z aktuální Expertiády. Ve vlastním zájmu by si je měl tedy každý důkladně přečíst před tím, než se Expertiády zúčastní

Poznámka: Šanci na výhru budou mít opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení, ulici a číslo popisné domu, poštovní směrovací číslo, obec).
reklama