reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Expertiády: e-mailové upozorňování o aktuální otázce

9.4.2008, Karel Polívka, soutěž
Expertiády: e-mailové upozorňování o aktuální otázce
Na základě výsledků naší nedávné ankety s otázkou, zda byste uvítali možnost si v profilu nastavit, aby Vám v průběhu expertiády chodilo každý den e-mailové upozornění na aktuální otázku, jsme tuto možnost zrealizovali (72% bylo pro, 28%...
Na základě výsledků naší nedávné ankety s otázkou, zda byste uvítali možnost si v profilu nastavit, aby Vám v průběhu expertiády chodilo každý den e-mailové upozornění na aktuální otázku, jsme tuto možnost zrealizovali (72% bylo pro, 28% proti). Počínaje právě probíhající expertiádou s firmou Eurocase se tak rozesílají každý den krátce po 7. hodině ranní e-mailová oznámení o tom, že je dnes aktuální x-tá otázka z expertiády s firmou X.



Možnost je to volitelná, takže pokud si ji sami ve svém profilu nezvolíte, nebudou vám tato e-mailová oznámení chodit (každá expertiáda má 10 otázek v 10 po sobě jdoucích pracovních dnech = 10 e-mailů).

Ve spodní části registračního formuláře se nyní nachází 2 checkboxy ve spojitosti s expertiádami:
  • Chci být informován o nových expertiádách - pro příjem e-mailových oznámení o nadcházejících expertiádách (s informacemi o době konání a cenách) typicky týden před prezentací jejich 1. otázky.
  • Chci být informován o otázkách z expertiád - pro příjem e-mailových oznámení o tom, že je daný den aktuální x-tá otázka.
Pokud si chcete nastavení e-mailových rozesílek ve spojitosti s expertiádami změnit, tak stačí si ve svém profilu odškrtnout odpovídající checkboxy a pozměněný profil uložit. Abyste tak mohli učinit, musíte se nejprve na web Světa hardware přihlásit, což provedete v boxíku "Přihlášení" v horní části pravého sloupce.



Po úspěšném přihlášení (indikováno zobrazením Vašeho uživatelského jména namísto pole pro jeho zadání) už jen v boxíku Přihlášení klikněte na odkaz "Změnit profil" a zobrazí se Vám registrační formulář s Vašimi údaji, kde vespod naleznete oba zmiňované checkboxy.
reklama