reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Facebook Dating: nová seznamka spuštěna i v Evropě

25.10.2020, Milan Šurkala, aktualita
Facebook Dating: nová seznamka spuštěna i v Evropě
Sociální síť Facebook už před nějakou dobou spustila seznamku Dating. Dosud ale nebyla dostupná v Evropě, což se nyní mění. Přináší možnost seznámit se s různými lidmi za různými účely, ať už jde o nalezení lásky nebo jen parťáka na venčení psa.
Seznamka Facebook Dating byla doposud k dispozici ve 20 zemích světa a vytvořila 1,5 miliardy návrhů na seznámení. Dosud ale nebyla dostupná v Evropě, což se nyní změnilo. Funkci si mohou nyní vyzkoušet i uživatelé na starém kontinentě. Těm nabízí několik užitečných funkcí, jako je např. sdílení Stories. Do profilu na seznamce tak lze přidat i fotografie a videa ze Stories, takže případná spřízněná duše může o tom druhém zjistit více i díky obrazovým příspěvkům ze života.
 
Facebook Dating
 
Secret Crush dovoluje vyjádřit tajný zájem o někoho druhého, přičemž ten se o tom nejprve nedozví. To se ale může změnit v případě, že i druhá osoba vyjádří tajný zájem, čímž Facebook Dating pomůže překlenout typickou propast mezi dvěma lidmi, kteří po sobě touží, ale ani jeden to nechce dát najevo. Celkem lze Secret Crush nastavit na maximálně 9 lidí z facebookových přátel a sledujících na Intagramu.
 
Podporovány jsou i skupiny a události, takže Facebook Dating může pomoci najít někoho se stejnými zájmy, zájmem o stejnou událost a podobně. Dle Facebooku tak nemusíte hned hledat lásku na celý život, ale třeba jen někoho, s kým budete venčit psa. V nabídce budou i virtuální rande přes video chat. Facebook chce zároveň udržovat co nejvyšší úroveň soukromí, takže se nikdo z přátel nedozví, že uživatel používá Dating, lze reportovat a blokovat obtěžující uživatele a podobně.
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama