reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

For Honor, nebo Wildlands nyní zdarma i ke GTX 1060

29.3.2017, Jan Vítek, aktualita
For Honor, nebo Wildlands nyní zdarma i ke GTX 1060
NVIDIA se rozhodla na začátku února začít se svými kartami nabízet i hru For Honor, nebo Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands zdarma. To se ale dosud týkalo pouze výkonných GeForce GTX 1080 Ti, 1080 a 1070, ale to už neplatí.
Cena grafických karet AMD Radeon RX 480 v posledních týdnech mírně klesla a možná že právě to je důvod, proč NVIDIA zařadila do svého programu Prepare for Battle také karty GeForce GTX 1060, jejichž cena se zase téměř nezměnila. I po koupi těchto karet bychom tak měli mít nárok na hru For Honor, nebo Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zdarma. Ostatně, zákazníci, kteří se rozhodnou pro Radeon RX 480, zase mají nárok na Doom.





Je také známo, že GeForce GTX 1060 figurují u obou zmíněných her mezi doporučovanými GPU a NVIDIA uvádí, že nám zajistí možnost hraní v rozlišení 1080p ve vysokých detailech a při 60 FPS, a to samozřejmě za předpokladu, že karty poběží na vhodně dimenzované sestavě.





NVIDIA se tedy takto pravděpodobně snaží dorovnat nabídku firmy AMD, ale s pomocí jiných her. Pokud si zvolíte For Honor, budete bojovat ve středověkém prostředí v kůži rytíře, Vikinga nebo samuraje. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands je zase vojenská střílečka z pohledu 3. osoby (při míření je to ale FPS - First Person Shooter). Ta se odehrává v otevřeném světě, kde bojujeme proti drogovým kartelům. Obě hry má na svědomí Ubisoft a obě využívají efekty a technologie zahrnuté v NVIDIA GameWorks a vedle toho také technologii Ansel pro kreativní pořizování screenshotů.





Tato nabídka by nakonec měla platit i pro mobilní verze karet GeForce GTX 1060.

Zdroj: NVIDIA
reklama