Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Uzavřené téma
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

  1. #1
    Neregistrovaný

    Výchozí Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    Jméno tazatele: Kristýna

    Znění dotazu:
    Když chci otevřít Adobe Photoshop (verze 9.0), objeví se mi ikona "Scratch disk is full", mám EEE PC, snažila jsem se vyčistit co nejvíc místa za pomoci cleaneru a čištění diků D a C, ale nepomáhá to. Poraďte prosím. díky

    HW a SW počítače jehož se dotaz týká:

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,952  

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    Nema photoshop nejaky temp ktery je potreba obcas procistit? Zkus vyhledat soubory ~PST.

    EDIT: Tak google jeste tvrdi ze muze byt problem ve velikosti ram .. pokud je ten soubor moc velky .. na jakem systemu to bezi a kolik tam mas pameti?
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 09-06-2009 v 13:24



  3. #3
    Neregistrovaný

    Výchozí Problémy s PC (HW/SW): RE: k photoshopu..

    Jméno tazatele: Kristýna

    Znění dotazu:
    Zkusila jsem to vyhledat, ale žádný ~PST mi to nenašlo (Dala jsem hledat - soubory a složky a pak jsem to nechala hledat i ve Photoshopu)..co bych mohla ještě zkusit?

    HW a SW počítače jehož se dotaz týká:

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,952  

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): RE: k photoshopu..

    Edit by mech13 pro Kristýnu: staci odpovedet na toto tema pomoci tlacitka odpovedet
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 09-06-2009 v 14:05

  5. #5

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,896  

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    Tedy nevim (mám tu starou 5ku) - tam je to v Předvolbách (jedna roletka pro swap-disky a druhá pro alokaci RAM).

    Jinak u mne si ty PST*.tmp ukládá do adresáře C:\Documents and Settings\*user*\Local Settings\Temp\*.*
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 09-06-2009 v 13:37
    IF IT AIN'T BROKEN, DON'T FIX IT
    Bierliebhaber aus Prag, Katerland.
    Ignored List: Georginek, hawkeye9898, evlo, hl.hl, jan.cz, Petr_2010/3010, KevinWC/Pi*a SHW plus další kandidáti věd, hulváti apod....

  6. #6
    Neregistrovaný

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    Je tam místo 121 MB, mělo by to mít asi 200 aby byla zachovaná stabilita systému pokud vim. Na čem to běží nevim, jak to můžu zjistit? Nic moc o počítačích nevim nechala jsem ale hledat to psh a tam je těch souborů hodně..

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,952  

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný Zobrazit příspěvek
    Je tam místo 121 MB, mělo by to mít asi 200 aby byla zachovaná stabilita systému pokud vim. Na čem to běží nevim, jak to můžu zjistit? Nic moc o počítačích nevim nechala jsem ale hledat to psh a tam je těch souborů hodně..
    Tak to je problem tech 121mb to poradne nestaci ani na chod systemu Navic stale nic nevime o tvem operacnim systemu ani o pc na kterem to provozujes kazdopadne musis udelat misto .. idelane aby bylo volne aspon 10% celkove kapacity disku pak ma smysl delat i nejakou defragmentaci .. Stahni si nejaky program ktery ti pomuze odstranit nepotrebne soubory a promazat tempy treba your unnistaller nebo tune up utility http://www.stahuj.centrum.cz/utility...eup-utilities/



  8. #8
    Neregistrovaný

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    Jeto EEE PC 901, operační Windows XP

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,952  

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    No tak to taky neni stroj na nejakou extra praci s photoshopem .. Problem je ze to ma jen nejake ssd o velikosti 4 a 16 gb tzn ze jedine co muzes udelat je v photoshopu ten okladaci prostor nastavit tam kde mas vice mista ..


    Edit jen bych jeste dodal pokud ten photoshop pouzivas treba jako nastroj obzivy nebo nejak castejc rozhodne zauvazuj o necem kde se na tom bude dat normlane delat protoze na tomhle to musi byt opravdu utrpeni.
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 09-06-2009 v 14:02

  10. #10
    Neregistrovaný

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    Chápu to správně, že všechny obrázky, který dělám ve photoshopu se někam do něj zálohujou a zůstávaji tam, takže vlastně potřebuju ten photoshop vyčistit a to ukládání přesměrovat jinam, kde mam místoo - t.j třeba na disk C nebo D nebo ho průběžně pak promazávat.?

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,952  

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný Zobrazit příspěvek
    Chápu to správně, že všechny obrázky, který dělám ve photoshopu se někam do něj zálohujou a zůstávaji tam, takže vlastně potřebuju ten photoshop vyčistit a to ukládání přesměrovat jinam, kde mam místoo - t.j třeba na disk C nebo D nebo ho průběžně pak promazávat.?
    Slovo temp je zkratka temporary (docasny) tyto adresare jsou pouzivany pro docasne odkladani souboru se kterymi zrovna pracujes .. promazanim si sice asi (mozna) docasne pomuzes ale rozhodne to neni reseni. Na provoz photoshopu potrebujes jiny stroj .. ten mini notebook ti nekdo poradil nebo na nem to provozujes proc? Idealnim resenim na photoshop je nejaka vykonejsi stanice s 64bit systemem (Vistou nebo Win 7) a pokud mozno aspon s 4gb ram .. Kdyz budes delat nejakou rozsahlejsi upravu ten docasny soubor muze klidne vyrust na nekolik gb a kam je das kdyz k dispozici mas 4 a to na tom mas jeste system a ram jen 1 gb?

  12. #12
    Neregistrovaný

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    JJ, v Datartu řikali, že to photoshop zvládá, schválně jsem se jich ptala, protože ho potřebuju k práci..takže jsem se zbavila starýho notesu a vyměnila ho za menší, protože je lehčí a na přednáškách mi nezabírá místo v baťohu..



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,952  

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    Tak to ti v datartu lhali

  14. #14
    Neregistrovaný

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    Ale stejně mi to nejde do hlavy, půl roku s tim nebyl žádnej problém. Zkusim zítra ten photošop odinstalovat a nainstalovat znova, jak můžu promazávat ty soubory průběžně?

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,860  

    Výchozí Re: Problémy s PC (HW/SW): Problém s plným pracovním diku ve Photoshopu

    zalezi jak s photoshopem pracujes, pokud delas jen drobne upravy na malych fotkach, tak to docela fungovat muze... ale na cokoli serioznejsiho to na tomto netbooku rozhodne neni.

    urcite ti pomuze i kdyz smazes tempy ostatnich aplikaci, instalaci a treba weboveho prohlizece. pripadne koupit vetsi disk (jen nevim jiste, jestli jde u EEE menit)

    treba C:\windows\temp pripadne C:\temp pokud existuje, C:\documents and settings\[jmeno uzivatele]\temp, C:\documents and settings\[jmeno uzivatele]\data aplikaci[skryta slozka]\[nejake programy] - chce to trochu tusit co mazes, vsechno bezhlave smazat nemuzes, ale v techto slozkach se toho obecne moc zkazit neda, v nejhosim se ti smaze nastaveni nejakyho programu nebo jeho historie
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 09-06-2009 v 14:44
    Latitude E5530: i5-3320M | FSC Si3655: C2D P8700 | FSC V2040: P-M 770 | PowerBook Duo 210: 68030 | Atari Portfolio: 8088
    HTPC1: G41, P E6300 | HTPC2: Dell Optiplex 755 DT, C2D E6550

Uzavřené téma
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

  1. z Photoshopu do PDF
    Od SkyVessel v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-11-2011, 15:17
  2. Problémy s PC (HW/SW): Problém s Win 7 + HW ???
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-11-2011, 05:38
  3. Nelegální tvorba v Photoshopu
    Od pavelson v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 03-08-2009, 09:05
  4. Problémy s PC (HW/SW): Problém s wi-fi
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 15:13
  5. Podivné chování PC – sekání před zahřátím, padání Photoshopu
    Od Vindaloo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 22:25

Pravidla přispívání

  • Můžete zakládat nová témata
  • Můžete psát odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •